Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Emiatt nekem kellene kellemetl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt nekem kellene kellemetlenül érznem magam vagy a férfinak?

Figyelt kérdés

Pár hónapja volt nálunk egy szakember. Ő 55 éves, én több mint 20 évvel fiatalabb vagyok. A szomszédunk távoli rokona. Átjött a szomszéd, hogy ez a férfi elvinne engem vacsorázni, szeretne megismerni. Én nem voltam itthon, a tesómnak mondta, hogy adja át az üzenetet és várja a választ. Erre ma felhív a másik szomszédasszony, hogy ott van nála a másik szomszéd és várják a válaszomat, hogy megyek randira vagy nem.

Nem szeretnék egy tőlem sokkal idősebb embertől semmit.

Most olyan kellemetlenül érzem magam, szerintem már az egész utca rólam beszél. Nem inkább a férfinak kéne rosszul éreznie magát, hogy másokkal üzenget, mint egy ovis?

2022. dec. 28. 16:33
 1/8 A kérdező kommentje:
Pár hónapja mikor hívtuk, még a feleségével volt együtt.
2022. dec. 28. 16:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Vagy az ilyenek mindenkinél bepróbálkoznak?
2022. dec. 28. 16:35
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Ez nagyon gáz. A korkülönbség is meg az üzengetés is. De ha velem történne annyiban örülnék, hogy megüzenhetem tipli van és nem kell személyesen kínlódnom a bácsival.
2022. dec. 28. 16:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen a pasasnak. Szánalmas.

Utasítsd vissza nyíltan, de úgy, hogy tudja azt is meg az egész utca.

2022. dec. 28. 16:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Fúj, undorító egy ember... jó hülye szomszédaid vannak. Bár lehet így akarnak kiutálni a házból.
2022. dec. 28. 17:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda férfi! Ilyesmiket általános iskola alsó tagozatában csináltuk, hogy pl. levelet îrtunk egy lány osztálytársunknak és megértünk egy havert, hogy adja oda neki, majd a lány, ha jók voltunk nála válaszolt, amit a barátnőjével küldött el. :)
2022. dec. 28. 17:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Az öreglányok belekotnyeleskednek mindenbe. Ha a hapsi még asszisztál is ehhez, az ultragáz. Még az is lehet, hogy csak megemlítette a néninek, hogy bejössz neki, azok meg kombinálnak.
2022. dec. 28. 18:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem normális egyik sem.
2022. dec. 28. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!