Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki tud valamit az arab kultúrá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki tud valamit az arab kultúráról, arról hogy a ferfi követi, zaklatja a kiszemelt nőt?

Figyelt kérdés

Kb 6 eve egy tarskeresőn ismerkedtem es unalmamban talalkoztam egy arab jelentkezővel .... egy utcasarkon. Draga autóval érkezett. Nem beszeltem vele csak 5 percet, rajöttem, hogy hibát követtem el es udvariasan kitaláltam hogy foglalt vagyok aznap de tartjuk a kapcsolatot. Vegul blokaltam mert nagyon insziszensen arrogánsan hívott de nem sértettem meg.

1-2 éve láttam hogy különböző arab férfiak van hogy hetekig ugyanaz de kesőbb mas, hosszabb ideig, követnek bárhova megyek. Lassan rajöttem h ezeket valaki küldi, aki érdeklődhet utanam de nem tudtam ki.

Vegul kb 8-10 hónappal ezelőtt megkeresett a facebookon egy arab nevű ferfi álnéven szerintem, es ömlengett hogy talalkozni akar velem.

Nem érdekelt, nem az egyetlen aki ír, de mivel folyton követnek , kivancsi lettem h ki lehet hogy nez ki, lehet meglatom hogy ki az, az arcát.

Lehet ő a feje mindennek. Mikor hívott nem akarta mutatni az arcat de felismertem a stílusát a 6 évvel ezelőtti embernek. Az arcat mar amúgy sem ismertem volna meg.

azóta mindenhova megyek valakivel figyeltet. Ha jelentem a rendőrségen , gondolom szólnak neki h en vagyok az es ezzel céltáblává válok. Nagyon sok ember van a csoportjában akiket mozgat.

Halálfélelmem van, kulföldön lakom, Skandináviában . Itt mar sok lövöldözés törtent, igaz egymast lőtték.

Mit tudok tenni, ez csak szimpla érdeklődés nala vagy bosszú is, félnem kell ?

2022. dec. 27. 23:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem kamu sztori! 5 voltam
2022. dec. 28. 13:12
 12/12 Sunshinedoll ***** válasza:
Jelentsd be a rendőrségnek, a skandináv rendőrség úgyse csinál semmit se, ott inkább védenek egy sorozatgyilkost , mert "ő is ember", mint hogy igazságot szolgáltassanak, de azért próbáld meg :D
2022. dec. 28. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!