Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek! Volt már olyan, hogy mindent bevetve sem akart rátok mozdulni, komolyodni a kapcsolatotok a kiszemelt pasival?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan jeleztétek felé, hogy szeretnétek többet? Miket vetettetek be? Miket mondtatok? Hogyan viselkedtetek? Mit csináltatok végső elkeseredésetekben amiért még mindig nem "vett észre"?2022. nov. 3. 22:53
1/11 anonim válasza:
Te egy szociológus troll vagy ezekkel a kérdésekkel?
3/11 anonim válasza:
Volt. Szartam rá, én nem fogok könyörögni, megpróbálok lépéseket tenni, de udvaroljon neki a qrvaanyja
4/11 anonim válasza:
Volt. Megmondtam mit akarok. Egyszer. DE ha nem hát nem. Én sem fogok körbeudvarolgatni egy férfit aki vissza utasított.
5/11 anonim válasza:
Én eleinte éreztem , hogy vibrál köztünk a levegő. Elmondtam hogy érzek, azt mondta nem úgy érez, de mégsem maradt távol. Ezért menekülésre fogtam, mert nem bírom a közelében. Nem ölelhetem és ettől szenvedek. Most ott tartok , kerülöm, már nem is köszönök neki, hogy nulla kontakt legyen és végre elfejtsem. De szeretem
6/11 anonim válasza:
Felesleges trükköznöd, nem akarásnak nyögés a vége. Többnyire érzelmi deficit, vagy kötődési diszfunkció áll a háttérben. Ezen nem fog változtatni az hogy "bezsarolod" egy szakítással, csak belekényszeríted s egyben saját magad is belemanőverezd egy kedvezőtlen helyzetbe. Ha alapok nélkül építesz falat akkor igen ingatag lesz az a ház.
7/11 anonim válasza:
5 vagyok. Én azt mondom, egyenes beszéd, leülni vele, ez a kulcs. Nincs olyan, hogy félek....
8/11 anonim válasza:
Férfi részről is van ilyen sajnos, mikor nagyon közel vagytok egymáshoz, de mégsem kellesz igazán :(
9/11 anonim válasza:
Gyakoribb, mint gondolnád. Mindenkinek előfordul párszor az életében mikor nem akar semmi komolyat a másiktól.
10/11 anonim válasza:
Legyél egyértelmű és kezdeményezz. De ha nem kölcsönösen erős a vonzalom, teperhetsz bármennyit, később is erről fog szólni, hogy neked ő hiányzik, de neki te nem, max. csak kegyesen elfogadja, elvicceli, kritizálgat, kikacsingat... Hidd el, jobban jársz olyannal, aki után nem kell futnod meg taktikáznod és koldulnod valami figyelem-morzsákért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!