Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viselkedtek ha zavarban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedtek ha zavarban vagytok a kiszemeltetek közelében?

Figyelt kérdés

2022. aug. 18. 23:25
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Kuka leszek. Szótlan. Ha pedig beszélni kezdek, inkább maeadtam volna csendben.
2022. aug. 18. 23:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
*maradtam
2022. aug. 18. 23:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
nem vagyok zavarban, boldog vagyok, h. a közelemben tudhatom, csillog a szemem...
2022. aug. 18. 23:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeségeket beszélek.
2022. aug. 18. 23:33
 5/10 anonim ***** válasza:
6%
maszturbálok előtte, majd elfutok
2022. aug. 18. 23:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ez olyan mintha lenne rajtam egy hülye kapcsoló gomb, ami a jelenlétében aktiválódik...

Aki ismer, az tudja, hogy egy kicsit nagyszájú, pörgős, laza, vagány csaj vagyok aki bármilyen társaságba hamar be tud illeszkedni és általában a legtöbb emberrel megtalalja a közös hangot. De a közelében mintha kicserélnének én leszek a világ legcsendesebb, legvisszahúzódóbb embere amolyan "szende szűz lányka"

2022. aug. 18. 23:50
 7/10 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Egyszer volt olyan, hogy szabályosan közveszélyessé váltam. :D Feljött az egyik kolléganőm (aki nagyon tetszett) a szolgálati helyemre. Ebédidő volt, forraltam a koreai zacskós levesnek a levesalapot. Nem szoktam ennyire nyomorék lenni, de addig beszélgettem a csajjal, hogy sikeresen ráégettem a platnira a levesalapot. 😆😆😆😆 A csaj érezte meg a rettenet büdös, égett szagot. Anyámkorú állandós kolléganőm meg jó ideig nem bírt a röhögéstől megszólalni. 😆😆😆😆
2022. aug. 19. 00:37
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én általában próbálom kerülni.
2022. aug. 19. 06:46
 9/10 NTBS ***** válasza:
Elvörösödöm.
2022. aug. 21. 11:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Kedvesen.
2022. aug. 21. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!