Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábítsam el az internetet bekötő lányokat?
Holnap jönnek bekötni, a szomszéd netjének a bekötésénél már láttam őket és igazán csinosak.
Meg aztán ők valóságos szupersztárok a mai világban. Odaviszik az internetet, a szent eszenciát az olyan halandóknak, mint amilyen én vagyok.. Mintha maga Prométheusz elevenedne meg és elhozná nekünk az Istenek tüzét üvegkábelbe tömörítve mbit / másodperces sebességgel, egyszerűen csodálatos.
Milyen nagy erő, milyen nagy felelősség. Nap mint nap embereken segítenek, igazi hősök.
Remélem meg fog jelenni 2 szőrös 100kg-s szerelő ember. Ki mondta neked, hogy ők fognak menni hozzád is vagy épp dolgoznak?
Úgy kamu az egész kérdés ahogy van szerintem.
Akkor kénytelen leszek velük beérni majd 11-es..
A környéken szinte mindenkinek ők kötötték be, ők tartoznak ide helyileg, szóval tuti, hogy ők fognak jönni.
Biztos, hogy sokan próbálkoztak náluk, de nem én.
Olimpiai aranyat is sok ember próbál nyerni, még se kapja meg mindegyik :).
1-2 jó ötletet vártam, hátha sikerült kitalálnunk együtt, hogy ezt a 2 angyalt hogyan tudnám az ágyamba csalni, de jön itt a savazás a nevemmel, meg hogy úgyse sikerül.. Milyen pesszimisták vagytok.
Próbáld meg, hátha sikerül.
Látom neked nem lehet, csak támogató dolgot mondani, különben megsértődsz.
Én csak egy véleményt fogalmaztam meg, hogy én kerülném. Nem pesszimizmusból írtam.
Nem a neveddel van gond, Sanyika!
Hanem azzal, hogy úgy írsz, mint egy nőt még közelről sosem látott gyerek.
Talán, mert az is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!