Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális hogy rosszul esik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy rosszul esik hogy a volt páromnak gyereke lesz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szerintetek normális hogy rosszul esik az hogy a volt páromnak hamarosan gyereke fog születni? 8 évig voltunk együtt, mindig azt hangoztatta hogy nem szereti a gyerekeket, és ő nem is szeretne soha.. júniusban én szakítottam mert már nagyon nem működtek köztünk a dolgok, aztán ma mesélték nekem hogy az új barátnője már 5 hónapos terhes…

Nem váltunk el haragban, és tényleg a legjobbakat kívántam neki, nekem is van új párom azóta akit szeretek, de most ez mégis kicsit elrontotta a napomat…

2022. dec. 26. 18:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Igen, normális, most fogsz róla teljesen leszakadni.
2022. dec. 26. 19:03
 2/13 anonim ***** válasza:
79%

Kezd el számolni, baromi gáz, hogy friss kapcsolatban kb. az első szexből összehoztak, és megtartottak egy gyereket.

Nem kellene rosszul esnie, hogy hülye, de érthető!

2022. dec. 26. 19:07
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ab-.

Júniusban szakítottál vele, az új barinője meg már 5 hónapos terhes? Az gyorsan ment… 🤔

2022. dec. 26. 19:07
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. dec. 26. 19:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Júniusban szakítottatok, és azóta az új barátnője öt hónapos terhes? Jó gyorsan történt minden. Ismerkedés és gyerekcsinálás egy hónap alatt.
2022. dec. 26. 19:10
 6/13 anonim ***** válasza:
72%
Ezek szerint akkor nem "nem akart" hanem csak tőled nem akart gyereket. Elgondolkodtató... gyorsan sikerült lecserélnetek egymást.
2022. dec. 26. 19:11
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

6

Kétlem, hogy most akart. Juliusban szakított a kérdezővel és már 5 hónapos terhes az új nő. Gyakorlatilag Ez egy becsúszott baba.

Kis szerencsével akár jól is elsülhet a dolog, mert a pasi képes tartós párkapcsolatra, a kérdezővel is 8 évig volt együtt.

2022. dec. 26. 19:17
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Vagy már meg volt neki az új nő a kapcsolat alatt is. Persze ez spekuláció, a kérdező biztos jobban tudja.
2022. dec. 26. 19:27
 9/13 anonim ***** válasza:
87%

Ha azt mondja egy férfi, hogy sosem akar gyereket, aztán mással csinál, az igazából azt jelenti, hogy VELED nem akar gyereket.

Viszont ebben a sztoriban gondolom nem direktn akartak gyereket egy hónap járás után, hanem besikerült. Remek indítás:D

2022. dec. 26. 19:33
 10/13 anonim ***** válasza:
75%
Magát szívatja a gyerekkel, magának okozta.:D
2022. dec. 26. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!