Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális, ha nem hiányzom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha nem hiányzom a páromnak? Van még olyan, aki hasonló típus?

Figyelt kérdés

Egyelőre távkapcsolat, heti 1-2 alkalommal találkozunk 2-3 napra. Vasárnap búcsúztunk el, péntek lenne a következő találkozó. Egyébként úgy érzem, rendben van a kapcsolatunk, haladunk, tervezzük a jövőt és az összeköltözést, szóval alapvetően mintha sínen lennének a dolgok.

Nekem marhára hiányzik. Alig várom a pénteket, meg leginkább azt, hogy végre együtt lakjunk és vele feküdjek, vele ébredjek. Ezt mondtam is neki, de az őszinte "te is hiányzol nekem" helyett csak a hezitálást hallottam. Mondta, hogy szeret velem lenni, de nem igazán tudja, milyen az, hogy valaki hiányzik. Mondjuk ő alapból olyan típus, aki mindig csinál valamit, jön-megy, elfoglalja magát, szóval valószínűleg nincs is ideje azon elmélkedni, hogy nem vagyok ott:D

De ennek ellenére rosszul esett és elbizonytalanodtam. Tényleg szerethet, szerelmes lehet, ha azt sem tudja, milyen érzés, ha hiányzom neki?

A tettei azt mutatják, hogy igen, és komolyan is gondolja velem, de ez most egy kicsit szíven ütött.

Van még olyan, aki szereti a párját, vele tervezi a jövőjét, de ha épp nincs vele, akkor nem kattog rajta, hanem éli az életét és elvan?

2020. jan. 8. 16:54
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Én pontosan ugyanilyen vagyok és szerencsére a párom is.
2020. jan. 8. 16:56
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Én is ilyen vagyok, attól még szeretem a párom és már együtt is élünk.
2020. jan. 8. 17:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugtattatok:)
2020. jan. 8. 17:06
 4/8 anonim ***** válasza:
“heti 1-2 alkalommal találkozunk 2-3 napra” Az azért nem kevés alkalom. Tudod milyen a távkapcsolat? 3-4 hetente egyszer. Vagy ennyi se. Hova hiányozzál neki, ha sokat találkoztok? Kicsit nyugodj le és ezt nem rosszból mondom.
2020. jan. 8. 18:47
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

Mi 2-3 hetente találkozunk, de volt amikor egy hónapon át nem láttam, csak telefonon beszélgettünk 😂😂😂

Ez nem távkapcsolat, ez egy sima kapcsolat és túlliheged, ne csüngj rajta ennyire, ez ijesztő és taszító.

2020. jan. 8. 18:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Én is úgy érzem, hogy túllihegem a dolgot, igazából pont ilyen válaszokat vártam, amik kicsit helyretesznek:) Igyekszem egyébként nem csüngeni rajta, napközben nem beszélünk sokat, mindenki csinálja a dolgát. Napi fél óra chat meg egy-egy rövid telefon. Szóval igyekszem neki teret hagyni meg ilyesmi, csak na, kicsit furcsa érzés, mikor te hiányolod a másikat, ő meg téged nem:D
2020. jan. 8. 19:02
 7/8 anonim ***** válasza:
50%

5-ös vagyok.

Mi még azt se mondjuk egymásnak, hogy "szeretlek". Mégis érzem, hogy szeret és ő is tudja, hogy szeretem. 🤷 Szerintem még sose mondtuk egymásnak, hogy "hiányoztál", mégis megvagyunk és szeretjük egymást.

2020. jan. 8. 19:07
 8/8 A kérdező kommentje:

Ő sem mondja sosem. Ha én mondom, akkor egy "én is" azért kicsúszik a száján, de azon is érzem, hogy illemből mondja:D Ezért már én sem szeretem annyira mondani, mert kicsit kellemetlen, de nekem sokszor önkéntelenül is jön.

De a tettei alapján meg egyértelműen úgy tűnik, hogy szeret, szóval magam is úgy gondolom, hogy kicsit túllihegem a problémát. Ő egyszerűen ilyen típus és kész, el kellene fogadnom. Csak magamnak gyártom a problémákat. Talán azért is inkább itt írom le és kérek tanácsot, mert tudom, hogy ha ezzel traktálnám, az marha idegesítő lenne neki:D

2020. jan. 8. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!