Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz? Mi a véleményed?
Feltelezuk valaki ellenkező nemű rá ír a parodra. Az alábbi 2opcio közül melyik a normális reakció? Érdekelne hogy ti hogy látjátok a kettő között lévő különbséget.
A: Neharagudj de nem szeretnék veled beszélgetni.
B: Neharagudj de a páromat zavarja ha mással is beszélgetek. ( Más alatt ellenkező nemut ertek)
Nekem mondjuk az lenne a természetes, hogy kideríti, hogy a másik miért írt neki, és azután zárja rövidre a dolgot, amennyiben ismerkedni akarnak vele (mivel gondolom, nem elve társkereső felületről szól a kérdésed, ha már a párod az illető).
Én ebben a helyzetben nem a páromra hivatkoznék, hanem megírnám, hogy köszönöm az érdeklődést, de párkapcsolatban élek.
Lehet így is értelmezni:
A: ez a másik személye elleni elutasítás, vagy akár elvből nem beszélgetek senki ellenkező neművel
B: én szívesen beszélgetnék veled, mert nem látok ebbe bele többet, viszont a páromat nem akarom ezzel megbántani, és azt se szeretném, ha ő azt gondolná, hogy ő kevés... de azt se szeretném, ha azt gondolnád, hogy veled valami bajom van. Ez egy hülye helyzet, egyikőtöket se szeretnélek megbántani.
A normális az "A" lenne, ha van valakid.
Nem azt mondom, hogy ne nézzen rá senki senkire, ha van valakije, de nyilván mindannyian tudjuk, hogy ilyenkor miért ír rá a valaki a párodra. Csak úgy nem fog valaki beszélgetést kezdeményezni, mindenféle hátsó szándék nélkül.
Ha egy régi ismerős ír rá valamiért, akkor még rendben van, de az is csak akkor, ha tudja a szándékait.
Ha úgy beszélgetne valakivel, hogy tisztában van vele, hogy a másik illető akar tőle valamit, akkor ott már mindkét fél hibás, de leginkább a párom.
Nekem legalábbis teljesen abszurd, hogy mással beszélgessek, miközben van barátnőm. De lehet én vagyok furán összerakva. :D
"Tisztában van vele miért írt. Mivel annó is beszélgetek. "
C verzió, hogy nem ír vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!