Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a véleménye erről?
A barátnőm elmesélt egy sztorit a párjával kapcsolatban. Arról szólt, hogy a barátja náluk volt, filmeztek és ekkor chat-en rá írt egy csaj. Pont a kezébe volt a telefon... A barátnőm megkérdezte ki az, ki írt. Erre a hapsi azt mondja, hogy csak a haveromnak a csaja. Ennyit írt neki: Na jössz?
Erre barátnőm megkérdezte, hogy de miért írja neked, hogy jössz? Azt válaszolta, hogy hát csak azért, mert ha haverommal akarok találkozni akkor a csaja ír, a haver ilyen megbízhatatlan, gyakran részeg, így a csaja ír inkább. Erre én azt reagáltam barátnőmnek a sztori után, hogy gondolj már bele.... szerinted ez nem kamu? Nem akartam megbántani, azért csak ennyit. Ő váltig állítja, hogy biztos csak ennyi van a történetbe, amennyit a barátja mond.
Ebbol nekem csak annyi jon le hogy valahova elhívták.
Valaszolt rá hogy igen vagy nem?
Lehet abbnojét is vinné oda.
Engem inkabb az érdekelt volna hova miert kéne menni.
Én nem adnék sok esélyt arra, hogy tényleg ez a magyarázat.
#4: Szerintem nem ment át a lényeg. Itt nem arról van szó, hogy egy hölgy ismerős kérdezte. Hanem hogy a haverja akar vele találkozni, és a csaj ír helyette, mert a pasas épp mattrészeg. Ez a sztori több sebből is vérzik.
"Ő váltig állítja, hogy biztos csak ennyi van a történetbe, amennyit a barátja mond."
Fordítsuk le: ő szeretné, ha csak ennyi lenne a történetben. De ha tényleg ezt igazán elhinné, akkor nem mesélte volna el neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!