Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem teher egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem teher egy csajjal együtt lenni?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nem minden lány ilyen. De sok csaj eléggé kibírhattalan, állandóan meg kell felelni, programokat kell szervezni, szabadiő nagyrészét vele kell tölteni, stb. A másik meg hogy eléggé hülye stílusa van néhány lánynak. Ha pl azt nézem hogy némelyik lány milyen flegma, bunkó elutasításnál...hát előbb utóbb kapcsolatban is kijön az ilyen lányok stílusa.

Normális kapcsolat nem teher jó esetben, de azért ahogy másokon is látom nem mindig olyan felhőtlen egy kapcsolat, főleg a mai csajokkal.

2022. dec. 25. 21:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
14%
jah lol bármikor volt nőm mindig csak teher volt, még akkor is amikor elvileg szerelmes voltam, mert nem minden nap volt az az érzés, néha csak elvoltam de mindig ott volt az aurámban és eeeee ... úgyhogy már vagy 8 éve egyedül vagyok és damn de jó a szabad élet felnőttként :D Szerintem veszek egy macskát és én már így öregszem meg, és majd kiabálok a huligán kölykökkel akik letapossák a füvemet meg a szomszédokkal akik este 10 után köhögnek
2022. dec. 26. 00:09
 12/22 anonim ***** válasza:
8%
szerintem teher, de ettől még lehet mindennél jobb
2022. dec. 26. 00:14
 13/22 FoxtrotLidérc ***** válasza:
95%

Akkor szedjük szét.

Egyrészt, egy párkapcsolatban is vannak hullámhegyek-hullámvölgyek. Ez mindig is így volt. Nem az a baj, ha néha van mosolyszünet - ez sajnos ezzel jár. Nincs olyan, hogy mindig minden fenékig tejfel. A "tejfel-sz*r-balansz" mértéke nem mindegy. Ha ez a dolog rendben van, nem teher egy ellenkező nemű ember mint párkapcsolat.

Másrészt sokszor a flegmaság, meg a bunkózás valóban taszító - azoknak legalábbis, akik nem ilyenek. Hagyjuk hát meg az eredendően flegma bunkózó rétegnek, hogy harmonikus kapcsolatban élhessenek egy hasonszőrű társsal.

Harmadrészt: Azt viszont vica-verza el kell fogadni, hogy mindenkinek van hobbija, érdeklődési köre, baráti köre, amit igenis tiszteletben kell tartania a másiknak. Fel kell állítani bizonyos határokat, hogy a párkapcsolat ne menjen a másik fél párkapcsolaton kívüli életének rovására. Nem szabad a másikat bekorlátozni, mert akkor a már említett balansz nagyon nem lesz rendben. Az élet nem csak a mindenkori párkapcsolatunkból áll. Valid a barátainkkal, hobbinkkal is időt tölteni (ennek a fordítottja is igaz - minden más nem mehet a párkapcsolat rovására). És itt tér vissza az, hogy nem jó viszont az sem, ha valaki egy párkapcsolatot csak és csak tehernek érez. Nem lehet csak "kivenni a kosárból". Oda bizony valamennyit be is kell rakni. Invesztálni kell bele időt, energiát. Ha ez valakinek nem kóser, az viszont jobb, ha maga marad, és éli tovább a boldog szingliéletet.

2022. dec. 26. 01:23
 14/22 anonim ***** válasza:
35%
Ne foglalkozz vele, szoktasd magad, mert a nők még rosszabbak. 😂
2022. dec. 26. 08:21
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha jó a személyisége és szereted akkor nem lehet teher. Az meg hogy a szabadidőd nagy részét vele lell töltened... Egy normális kapcsolatban pontosan erre vágysz. Nyilván csinálsz más dolgokat is de hiányzik ha nincs veled.
2022. dec. 26. 08:35
 16/22 anonim ***** válasza:
22%
#15 ... és így lesznek a piócák. Akik hosszú távon egyedül életképtelenek, és ha nincs velük az a valaki akkor a korlátoltság kicks-in, mert a dopaminfüggő agyad olyanná tesz mint egy drogost, és azt a cuki "jaj de hiányzik :3" érzést te normálisnak hiszed holott pont hogy az egyik lehető legrosszabb dolog, mert függő lettél ... aztán meg ha majd szakítotok ott fogsz bőgni a padlón hónapokig. GJ&GG&WP
2022. dec. 26. 11:29
 17/22 anonim ***** válasza:
Komoly emberek vannak itt.:D
2022. dec. 26. 12:54
 18/22 anonim ***** válasza:
84%
Tudod sokan nem azért vannak párkapcsolatban hogy legyen valaki akivel lehet programokat csinálni, hanem mert tényleg társak és szeretik egymást:D
2022. dec. 26. 13:03
 19/22 anonim ***** válasza:
29%
#18 ez csak utópia, úgy is válás lesz a vége vagy veszekedés. Ezért tökre megéri feladni a boldog és szabad életet, ja nem :D
2022. dec. 26. 13:37
 20/22 anonim ***** válasza:
91%
De, hülye lánnyal járni teher. De hülye fiúval is. Egy kapcsolat akkor nem teher, ha jól működik és a felek megértik egymást.
2022. dec. 26. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!