Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki aki olyan pasival/csajjal van együtt aki nem az esete?
Konkrétan arra gondolok, hogy nem jön be annyira külsőre, de azért együtt vagytok vele.
Nekem két ilyen ismerősöm is van, aki úgy van együtt a pasijával, hogy kereken megmondta hogy nem jön be neki külsőre,és személyiségileg sem teljesen, illetve ha lehetne váltana jobbra. Mikor megkérdeztem hogy akkor miért vannak együtt, annyit mondott hogy én könnyen beszélek, aki egy "férfiideál" és akárkit megkaphat. Szóval azt vettem le a szavaiból, hogy ezt úgy értette hogy nem tud jobb pasit kapni, és ezért inkább megelégszik azzal ami van. Van itt még valaki ilyen? Hogy tudtok olyan emberrel lenni aki nem jön be? Mármint csaj létemre ha nekem nem jön be a pasi, akkor el sem tudom képzelni hogy szexeljek vele, nemhogy x hónapig kapcsolatban legyek.
Félreértés ne essék, nem ítélek el senkit, csak kíváncsi vagyok.
Sztem hosszutavon nem mukodik.
Nekem nagyon tetszik a baratom. Total felhuz az is, ahogy setal..
Arrol nem is beszelve, ahogy a ram nez. Ez a pillanatas mindig hianyzott az eletembol.
Es azt gondolom, hogy minden olyan kapcsolat, amibol hianyoznak azok az apro dolgok amikbol tudjuk, h bejovunk egymasnak, mind hibanak szamitanak.
Hiszen ffi-no kapcsolatokrol beszélunk. Nem barati, uzlettarsi, lakotarsi stb..
Es sztem hiba atk@rvalkodni az eletet erdekkapcsolatokkal, vagy kapcsolatpotlekokkal.
Rövid ideig volt ilyen.
Átlag alatti nőként hadd ne ecseteljem, milyen férfiaknál van esélyem. Akkoriban annyira szenvedtem a "nem kellek a kutyának sem, egyedül fogok megöregedni"-érzéstől, hogy úgy döntöttem, kipróbálom, összejövök egy ilyennel, aki ugyan egyáltalán nem vonzott, de legalább hajlandó volt szóba állni velem. Nem tartott sokáig, még a csókja sem esett jól... Én sem értem, hogy ezt hogy lehet hosszabb ideig bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!