Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki aki olyan pasival/csajjal van együtt aki nem az esete?
Konkrétan arra gondolok, hogy nem jön be annyira külsőre, de azért együtt vagytok vele.
Nekem két ilyen ismerősöm is van, aki úgy van együtt a pasijával, hogy kereken megmondta hogy nem jön be neki külsőre,és személyiségileg sem teljesen, illetve ha lehetne váltana jobbra. Mikor megkérdeztem hogy akkor miért vannak együtt, annyit mondott hogy én könnyen beszélek, aki egy "férfiideál" és akárkit megkaphat. Szóval azt vettem le a szavaiból, hogy ezt úgy értette hogy nem tud jobb pasit kapni, és ezért inkább megelégszik azzal ami van. Van itt még valaki ilyen? Hogy tudtok olyan emberrel lenni aki nem jön be? Mármint csaj létemre ha nekem nem jön be a pasi, akkor el sem tudom képzelni hogy szexeljek vele, nemhogy x hónapig kapcsolatban legyek.
Félreértés ne essék, nem ítélek el senkit, csak kíváncsi vagyok.
Ez hogy olyan párunk van akit tetszik, kívánjuk csak a szép emberek kiváltsága.
Csúnyáknak erre egyszerűen nincs lehetősége.
Vagy beérik azzal aki jut, vagy egyedül maradnak.
Mit hittetek, miért vannak 30+ éves emberek akinek még egy kapcsolata sem volt?
Mert nem tudtak belemenni egy ilyen helyzetbe.
Üdv a valóságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!