Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen együtt lenni egy lovas csajjal?
Figyelt kérdés
Véleményekre lennék kiváncsi milyen együtt lenni valakivel aki lovas.2019. szept. 28. 14:20
1/18 anonim válasza:
Gondolom olyan, mint mással vagy mire gondolsz, hogy állandóan istálló szaga van? :D Azért, mert lovas lehet a farkat nem tudja mégsem jól meglovagolni...
2/18 A kérdező kommentje:
hát arra gondolok hogy van idejük párkapcsolatra pl? :D mivel lehet velük beszélgetni? csak a lóról? :D
2019. szept. 28. 14:25
3/18 anonim válasza:
Menekülj! Az ilyeneket nem lehet komolyan venni. Én nekem van egy tippem miért szerethetik a lovakat. 😀
4/18 A kérdező kommentje:
szóval meneküljek? :D van egy másik csaj is a képben ő meg az autókba szerelmes :D
2019. szept. 28. 14:32
5/18 anonim válasza:
KERÜLD!
Gyakran meló előtt/után rohan a lovardába.
BÜDÖS! Lószag, és a lószag cuccait a lakásba is behozza.
Elvárja, hogy te is lovagolj vele, mert ha nem, akkor csicska vagy, és persze a lószagú ruhában ül be a kocsidba.
KERÜLD!
6/18 anonim válasza:
Meg általában a lovas csizmájukba közlekednek buszon a városban bárhol amúgy és hát elég igénytelen ezt aláírom :D Bár általában elég jó popsijuk van a lovas csajoknak ez előny :)
7/18 anonim válasza:
Hát én ismerek pár lovas csajt, de mind tipikus buta *icsa...de tuti van kivétel
8/18 A kérdező kommentje:
van egy lovas csaj akit ismerek látásból és hallottam hogy bejövök neki. nem csúnya lány többet nem igazán tudok róla csak hogy versenyszinten lovagol. nem tudom elképzelni milyen lehetne vele egy párkapcsolat mennyit tudnánk együtt lenni mik lehetnének a közös témák. van egy másik csaj aki meg őrült benne van mindenben kedves aranyos őt jól ismerem. nem tudom melyiket válasszam mind a kettő bejön. a lovas csajt nem tudom hova tenni :D
2019. szept. 28. 14:42
9/18 Lazy Lover válasza:
Nekem csak rossz tapasztalatom van velük de te tudod melyiket válaszd
10/18 anonim válasza:
Jó, szeretem ha a barátnőm csak lovagol rajtam és nekem semmit nem kell csinálnom. 39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!