Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Milyen együtt lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Milyen együtt lenni egy lovas csajjal?

Figyelt kérdés
Véleményekre lennék kiváncsi milyen együtt lenni valakivel aki lovas.

2019. szept. 28. 14:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%
Tudsz benne harangozni.
2019. szept. 28. 14:58
 12/18 A kérdező kommentje:
#11 ezt hogy érted? :D
2019. szept. 28. 15:04
 13/18 anonim ***** válasza:
53%
Fúrj meg egy deszkát 10-es fúróval majd próbáld bele a 8-ast és megértesz.
2019. szept. 28. 15:17
 14/18 A kérdező kommentje:
mostmár értem :D tágak :D
2019. szept. 28. 15:23
 15/18 anonim ***** válasza:
94%
Nőként sosem tudtam lovas lányokkal barátkozni. Mivel egy ló tartása milliókba kerül, így az ilyen lányok tipikusan apuci kicsi lányai, akik csak csettintenek és apu már veszi is elő a bankkártyát. Mivel egy ló minden óvodás-iskolás gyerek vágya, így a többségüket egész életükben körberajongta a többi gyerek, az ilyen ismerőseim mind maguktól elszállt, affektáló, tipikus hülyepitsák voltak. Persze biztos vannak normális lovas lányok is, de én személy szerint még csak ilyenekkel találkoztam.
2019. szept. 29. 08:07
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ugyan olyan jó/rossz lehet mint egy olyannal aki nem lovagol. Bár az már más kérdés hogy amikor hazaér ló szag lesz tőle a lakásban, amit személy szerint én nem tudnék elviselni plusz allergiás is vagyok a lovakra. Hány évesek vagytok ha szabad tudni?:)
2019. szept. 29. 09:49
 17/18 A kérdező kommentje:
értem :) én 21F a lovas csaj 18 a másik csaj meg 20
2019. szept. 29. 13:25
 18/18 anonim válasza:
Nekem semmi bajom nincs a lovas lányokkal.
2022. febr. 2. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!