Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így a pasi szexkapcsolatban?
2 éve tart. Alig találkozunk pedig itt lakik nem messze. Én hívom de nem jön. De beszélgetni mindig akar messengeren,keres,érdeklődik,kérdez a dolgaimról. Ha szexuális témát bedobok akkor nem annyira vevő rá. Nem szereti ha nyomulok pedig régen imádta ha huncutkodtam vele. És múltkor is küldött egy olyan vicces képet hogy írj a csaj a pasinak hogy menjen át szexelni . A pasi meg azt írja vissza hogy jó lenne ha érdekelné hogyan telt a napja. Erre a csaj azt írja vissza hogy leszarom a napodat.
Nem hiszem hogy haragudna rám vagy ilyesmi mert keres és olyankor dumálunk de nem tudom mi van vele. Szerintetek? Én már nem is tudom mit írjak neki vagy hogy viszonyuljak hozzá. És kevés a szex is nekem ez így nem olyan jó.
Aha. Szóval ahelyett, hogy nyíltan beszélnétek egymással, ezerrel folyik a "passzív-agresszív" kommunikáció, mindkét részről. Szuper, nagy élmény lehet...
Először bevallod, hogy kezdesz érezni iránta.... Ok. Erre ő viszzavesz. Eddig normális, szexkapcsolatra utaló dolgok. Te viszont egyre durvàbban (nem) kommunikàlsz vele, csak "nem îrsz mert beràgsz"... Kicsit olyan "nyuszika b@**D meg a létràdat" feelingje van a dolognak....
Valamiért szexuálisan nem érdekli őt, hogy veled legyen sajna van ilyen.
Te meg valamiért ragaszkodsz hozzá szerintem néz körül és változtass.
Eddig veled szexelt.
Most már nagyon ritkán, vagy rgyáltalán nem. De megy a huzavona játszmázás.
Két eset van:
1 aki nem velem, az azért, mert mással
2 lehet, hogy olyan betegsége van, amit szégyell előtted, pl prosztata probléma?
Valami oka csak van.
Aztán, hogy törölte magát a társkeresőről, az nem számít. Lehet, más néven szerepel.
Ennek már nincs értelme. Kifáradt kapcsolat. Már csak nyűglődtk, elbeszélgettek egymás mellett. Lehet, azért akart késő este átmenni, mert valamit meg akart beszélni veled.
Én elengedném, ennek semmi értelme nincs már.
A normális kapcsolatokban van egyéb tartalom, közös élmények, közös múlt és közös jelen, ami erős kapocs lehet akkor is, ha átmenetileg szexuálisan kifárad.
De csak szex kapcsolatban, amit átleng ugyan némi haverság, ha a szex igény lankad, nincs, ami összefűzné őket.
A legintimebb magánszférába nem kapcsoljátok be egymást. Nincs már se kerete, se tartalma ennek a kapcsolatna a némi megszokáson kîvül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!