Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így a pasi szexkapcsolatban?
2 éve tart. Alig találkozunk pedig itt lakik nem messze. Én hívom de nem jön. De beszélgetni mindig akar messengeren,keres,érdeklődik,kérdez a dolgaimról. Ha szexuális témát bedobok akkor nem annyira vevő rá. Nem szereti ha nyomulok pedig régen imádta ha huncutkodtam vele. És múltkor is küldött egy olyan vicces képet hogy írj a csaj a pasinak hogy menjen át szexelni . A pasi meg azt írja vissza hogy jó lenne ha érdekelné hogyan telt a napja. Erre a csaj azt írja vissza hogy leszarom a napodat.
Nem hiszem hogy haragudna rám vagy ilyesmi mert keres és olyankor dumálunk de nem tudom mi van vele. Szerintetek? Én már nem is tudom mit írjak neki vagy hogy viszonyuljak hozzá. És kevés a szex is nekem ez így nem olyan jó.
Nem vágyik rá, de attol még sértheti, hogy te sem.
Azt várná lehet hogy behódolj és picsogj, de van benned annyi h nem:)
Szerintem azt hiányolja, hogy csak szexre akarod.
Meg kellene kérdezned, úgy fogsz tisztán látni, de szerintem ez a baja.
Attól még valtozhattak az érzései.
Vagy egyszerűen azért baráti szinten is szeretne veled működni.
Esetleg mint itt az egyik írta sérti az egojat, hogy tartod magad a megállapodáshoz.
Más lehetőségek nincsenek bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!