Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tinder mennyi ideig mutatja a profilomat miután kikapcsoltam hogy mutasson?

Nem kikapcsolni kell, hanem törölni magadat. 🤦♀️
Feltéve, ha ezt akarod.

Első vagyok.
Ezzel csak az a gond, hogy ez az egész azt feltételezi, hogy nem tervezel komolyabban a barátnőddel.
Nem ismerlek, nem szokásom ítélkezni sem, de jobb, ha magadba nézel, és Te teszed fel magadnak a kérdést...

Pár perc biztonsan kell az átálláshoz. Érdemes lehet megelőzni a problémát azzal, hogy beszélsz róla a barátnődek és utána gyors el is tereled a témát.
Off: mondjuk én kíváncsi lennék, hogy jön fel egyáltalán a Tinder egy karácsonyi ebédnél olyan szinten, hogy azt reprezentálni kell.

Anno a lezárások idején elég sok melót fektettem a profilba, és nem akarom csak úgy veszni hagyni, ezért nem törlöm. De ez már rég volt, több mint 1 éve nem nyúltam a tinderhez, és most sincs rá okom.
A barátnőmet nagyon szeretem, eszem ágában sincs a háta mögött szórakozni vele. Az meg hogy most előkerült a tinder, az nem amiatt van, mert én akartam tinderezni, meg csajozni.
Úgy került elő a téma, hogy az exemmel tinderen jöttem össze, és most pár napja tesóm egyik barátja is tinderen jött össze valakivel. Az idősebb rokonok viszont nemtudták ezt az egészet elképzelni hogy működik, ezért mutattam meg nekik.

"Anno a lezárások idején elég sok melót fektettem a profilba, és nem akarom csak úgy veszni hagyni, ezért nem törlöm."
Úristen, szánalmas vagy.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!