Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megkérem, hogy szerezzen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megkérem, hogy szerezzen nekem munkát külföldön az nagyon nagy kérés? Ne tegyem inkább?

Figyelt kérdés

Megismertem egy ferfit akivel ismerkedek ha lehet igy mondani, de mivel messze van tolem, igy nem lesz ebbol semmi egyenlore.

Ugy alakultak a dolgaim, hogy hamarosan nem lesz hol laknom, munkam sincs mar, rossz elethelyzetbe kerultem. Arra gondoltam beszelnem kene vele hogy segitene e nekem munkat talalni ott ahol o van pl takaritani, ahol adnak szallast.

Nem akarom hogy azt hidje ki akarom hasznalni, nem tudom meg merjem e tole ezt az egeszet kerdezni.

Egyebkent mondta nekem, hogy segitett mar ismerosenek mert az ismerose anyja megkerte ra es hozzajuk nem is alt kozel.

Ha ott lennek, nekem rendbe jonne az eletem, uj eletet tudnek kezdeni, es ismerkedni is tudnank egymassal.

Kozel allunk egymashoz de nem tudom meg merjem e kerdezni tole.

Nezegettem kulfoldi munka csoportokat es civil emberek irjak ki hogy a szallodajukba munkatarsat keresnek, idegen embereknek segitenek munkat talalni. Ha ebbol indulok ki , igazan nem nagy dolog szoba hozni ezt az egeszet nala

Szerintetek?

2022. dec. 25. 00:44
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Onallossag hianya? Azert mert segitseget kerek egy hozzam kozel allohoz? Jezusom.

8. Ez az en fejemben is megfordult

2022. dec. 25. 01:45
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezért keress magad is. Ezt el is mondhatod, akkor nem fogsz csak tőle függni. Ez csak egy lehetőség lesz.
2022. dec. 25. 01:48
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon meg tudlak érteni, ha esetleg 18 és 30 év közötti vagy Kérdező! (Még fejlődésben van a személyiséged.)

Sajnos nem vagyok tisztában azzal, hogy a munkaügyi központok nyitva lesznek-e pl. 27.-én. (Kezdeti COVID járvány alatt állítólag négy hónapig zárva voltak.)

Próbáld meg - bő 48 óra múlva - felkeresni a lakóhelyedhez közeli, vagyis területileg illetékes munkaügyi központot!

Közigazgatási honlapon sajnos én nem tudok tájékozódni. Még mindig nincs ügyfélkapum, amikor már szerintem több millió állampolgárnak van...

2022. dec. 25. 07:01
 14/19 anonim ***** válasza:

Arra kérlek, hogy még lehetőleg SZILVESZTER ELŐTT(!) gyere ide vissza erre az oldalra ÉLETJELET(!) adni magadról.

Tehát: várunk vissza!!!

Esetleg további támogató tanácsokat, ötleteket kapni az önállósodás felé vezető úton.

2022. dec. 25. 08:16
 15/19 anonim ***** válasza:
#13! Munkaügyi központok jan.6-ig zárva vannak!
2022. dec. 25. 11:46
 16/19 anonim ***** válasza:
Köszönöm a 15-ös választ!
2022. dec. 25. 14:26
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem merem megkerdezni tole..
2022. dec. 25. 15:04
 18/19 anonim ***** válasza:
91%
Ha ehhez nincs bátorságod, akkor külföldte se menj dolgozni.
2022. dec. 26. 00:55
 19/19 anonim ***** válasza:
68%

Külföldön élek, és abban a pillanatban befejezem az ismerkedést, amint valaki ezzel jön.

Ne az én hátamon kapaszkodjon fel, meg könyörgöm,szerintem ez szánalmas.

2022. dec. 26. 18:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!