Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megkérem, hogy szerezzen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megkérem, hogy szerezzen nekem munkát külföldön az nagyon nagy kérés? Ne tegyem inkább?

Figyelt kérdés

Megismertem egy ferfit akivel ismerkedek ha lehet igy mondani, de mivel messze van tolem, igy nem lesz ebbol semmi egyenlore.

Ugy alakultak a dolgaim, hogy hamarosan nem lesz hol laknom, munkam sincs mar, rossz elethelyzetbe kerultem. Arra gondoltam beszelnem kene vele hogy segitene e nekem munkat talalni ott ahol o van pl takaritani, ahol adnak szallast.

Nem akarom hogy azt hidje ki akarom hasznalni, nem tudom meg merjem e tole ezt az egeszet kerdezni.

Egyebkent mondta nekem, hogy segitett mar ismerosenek mert az ismerose anyja megkerte ra es hozzajuk nem is alt kozel.

Ha ott lennek, nekem rendbe jonne az eletem, uj eletet tudnek kezdeni, es ismerkedni is tudnank egymassal.

Kozel allunk egymashoz de nem tudom meg merjem e kerdezni tole.

Nezegettem kulfoldi munka csoportokat es civil emberek irjak ki hogy a szallodajukba munkatarsat keresnek, idegen embereknek segitenek munkat talalni. Ha ebbol indulok ki , igazan nem nagy dolog szoba hozni ezt az egeszet nala

Szerintetek?

2022. dec. 25. 00:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
94%
Ha közel álltok, akkor biztos mesélsz a nehézségeidről is. Szerintem kérheted a segítségét, de magad is kutakodhatsz lehetőségek után.
2022. dec. 25. 01:05
 2/19 anonim ***** válasza:
19%

Hát ez elég nehéz kérdés!

Én is olyan élethelyzetben vagyok (egyáltalán nem fiatalon!) hogy még egyelőre kielégítő nyelvtudás nélkül, de ÁLLÍTÓLAG(!) közismert és köztiszteletnek örvendő ügyvéd segítene külföldön munkához jutni.

Ami engem aggodalommal tölt el: nem igazán van komoly realitásérzéke az illetőnek. Önmagát mélyen hívőnek tartja és gyakorolja is templomban a vallását. (Római katolikus.)

Életvitele majdnem a hajléktalansággal egyenlő. (Kétszer elvált, egy nagykorú, tartósan beteg gyermekkel.)

Hiába találkoztunk már nagyon sokszor és bizalomgerjesztőnek is tűnik a maga módján - valahogy mégis bizonytalan vagyok... egyetemei tanárként ingyen nyelvleckéket is adott már. (Van némi alapom korábbról.)

Ha SOSEM(!) találkoztál az illetővel, akkor NE TEGYÉL SEMMIT!!! Ne bízz meg idegenekben...

Jól értem, hogy CSAK ONLINE(!) kapcsolat?! Mert akkor lehetsz EMBERCSEMPÉSZ ÁLDOZATA IS!!!

2022. dec. 25. 01:06
 3/19 A kérdező kommentje:

Nem meseltem neki ezekrol a dolgokrol, mert nem akartam panaszkodni es nem akartam hogy sajnaljon meg ebbol azt szurheti le hogy menedeknek akarom ot, ami nem igy van, de ez ok arra, hogy ezt gondolja.

A problemaim csak ram tartoznak, viszont ugy erzem tudna nekem segiteni eppen ezert szeretnem a segitseget kerni es roviden elmondanam neki a dolgokat de nem akarok bele menni mélyen.

2022. dec. 25. 01:12
 4/19 A kérdező kommentje:
En ismerem ot latasbol, tudom ki o , tudom hol lakik, csak ameddig itthon lakott nem volt koztunk még koszono viszony sem. Semmi rosszat nem akarna nekem, ha azt mondana segit ,akkor az ugyis lenne.
2022. dec. 25. 01:14
 5/19 anonim ***** válasza:
19%
Én minden érdeklődésemet elveszíteném, ha az ember, akuvel ismerkedek ezzel állna elő. Egyrészt azt gondnám, hogy csak emiatt ismerkedett velem, másrészt a 21. században ez hihetetlen önállótlanságra vall, hogy úgy keres valaki munkát, hogy "körbekérdez". Ez kb. a kisujját sem mozdítjával egyenlő.
2022. dec. 25. 01:15
 6/19 anonim ***** válasza:
92%
Akkor nincs kérdés. Beszélj vele.
2022. dec. 25. 01:17
 7/19 anonim ***** válasza:
1%

De az lenne a kérdésem, hogy SZEMÉLYESEN HÁNYSZOR(!) találkoztál Vele? Mit tudsz a körülményeiről?

Van-e családja? Milyen neveltetést kapott gyermekkorában?

Én megtudtam az említett "menő" ügyvédről a legapróbb részletekig mindent - mármint a gyerekkoráról, amit százszor elmesélt - és mégis úgy érzem, hogy MEGBÍZHATATLAN(!) mások is mondták, hogy komolytalan, könnyelmű ember. Legyek óvatos vele.

Dönthetsz bárhogyan - azt nem hiszem, hogy annyira fenyegetne a hajléktalanság Téged, hogy még UTCAJOGÁSZHOZ(!) sem fordulhatnál azonnal... persze nem ebben a három napban.

2022. dec. 25. 01:19
 8/19 anonim ***** válasza:
88%
Úgy érezné, tartozol neki. Én nem akarnám, hogy egy férfi ezt higgye rólam.
2022. dec. 25. 01:19
 9/19 anonim ***** válasza:

Ja, bocsi! Most láttam, hogy a 4-es válasz a Tiéd Kérdező!

Szóval: utcajogászok lenne a megoldás - ebben a három napban (bocsánat, már csak kettő) szóval nem hinném, hogy pont karácsonykor lenne kilakoltatási kényszer intézkedés ellened.

2022. dec. 25. 01:21
 10/19 anonim ***** válasza:
8-as válaszolóval MÉLYEN(!) egyetértek! Azért gyanakszom én is.
2022. dec. 25. 01:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!