Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiaknál csak a gazdagoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknál csak a gazdagoknak van 'kapuzárási pánik'-ja ?

Figyelt kérdés

Azért gondolom ezt mert ezt a témát mindig úgy fogalmazzák meg hogy 40-50 év körül a férfi bekattan hogy ő még nem élt és vesz egy drága sportkocsit és fiatal nőt szerez, meg vesz egy új házat merthogy végre élvezni akarja az életet, meg világ körüli útra megy és felújítja a ruhatárát, meg rájön hogy most már élvezni akarja a SOK PÉNZT amit összegyűjtött.

Elolvastam jó pár cikket erről és akár bulvár, egyéb online cikk vagy szakmai pszichológiai oldal, mindenben benne vannak ezek a dolgok hogy:

-sportautó

-fiatal barátnő

-új ház, lakás vétele

-világ körüli út

-ruhatár felújítás

-fel nem használt megtakarított SOK PÉNZ felélése

stb.

Szóval a fennt felsoroltakkal így ebben a formában egy bankigazgató vagy jól menő vállalkozó férfi stb. tehát a lényeg hogy a kifejezetten jó egzisztenciájú és nem a magyar átlagbérből élő férfiak fognak rendelkezni.

Arra rádöbbeni hogy ő még nem élt az az tud aki nem egyik hónapról a másikra él, a 3 műszakban dolgozó Béla a gumigyárban nem tud arra eszmélni hogy "Úristen én még nem éltem, gyorsan veszek egy sportkocsit és Marit lecserélem az instás influenszer Cintiára" mert egyszerűen nem lesz erre ideje, egzisztenicája.

2022. dec. 24. 00:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A csórónak is van, csak az jobb híján kiszekírozza a világból a feleségét (ötvenes munkatársnőm esetében látom).
2022. dec. 25. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!