Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nézzek ki, hogy tetszek a pénzes pasiknak (láttam egy pár csinibabát akik tetszenek a gazdagoknak)?
Ez baromira nem így működik szerintem.
Nem vagyok csúnya, de ronda sem, jó alakúnak mondható viszonylag, de nem modelltípus.
Válásom után amikor megismertem a páromat, hát nem bankszámlakivonattal a hátán jött értem.Nem ismertem az anyagi helyzetét, de nem is érdekelt.
30-on túl voltam, egy kislányom van.Persze később kiderült, hogy messze nem a minimálbéres kategóriat képviseli, nem egérlyukban lakik baromira, mellette intelligens, jó az ágyban, vonzó.
Ha te kimondottan csak a pénzt nézed, nagyon nyomorult életed lesz, de majd meglátod.
Buta vagy, de nagyon.
Elírtam, bocs.
Nem vagyok hűde szép, de ronda sem.
Ha pénzes pasit akarsz akkor végezz el egy orvosi vagy jogi egyetemet esetleg egy építészmérnökit. Tanul meg legalább 2 nyelvet folyékonyan. Szerezz egy nagyon jó munkahelyet ahol legalább 500e nettóval indulsz. Ha mindez megvan akkor hajrá, már csak válogatni kell a felhozatalból.
Ha viszont csak a k urvája akarsz lenni egy gazdag embernek akkor elég ha kisminkeled magad olyan k ur vásra hogy egyértelmű legyen hogy a testedet árulod mert egyéb értéked nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!