Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbiak közül ti melyiket tartjátok elfogadható válasznak?
Történt a minap egy olyan dolog, hogy állok tök egyedül a belvárosban, jön két fiatal csinos lány. Már messziről észrevettek engemet, jöttek felém és az egyik szőlő zsírozta a száját. Elmentek mellettem és az egyik lány megkérdezi a másiktól ilyen hangon: mosolyogva viccesen, hogy: jooool vaaaagy? Mármint a lány a másik lánytól. Mosolyogva viccesen poénosan vagy kinek mi.... És igazából két dolog jutott eszembe. Hogy ezt miattam történt ez a dolog. Mert egy picit furcsa hogy senki más nem volt ott abban a pillanatban és pont előttem kellett ezt megkérdeznie? Számomra ez nekem olyan mint ha ezt én miattam kérdezte meg tőle.
2 opció jutott az eszembe válasznak.
Csak nem tudom melyik lehet az elfogadható.
1. Olyan vissza taszító voltam nekik, hogy az egyik lány majdnem rosszul lett a látványomtól.
2. Olyan pasit látott, hogy ezért kérdezte meg a másik lánytól hogy ,,joool vaaagy" mert tetszettem neki, és azért mondta ezt mert jól néztem ki a szemébe. Tehát helyesen megfogalmazva: ,,jooool vagy" ? Válaszolja hogy igen.... És akkor nekem az jutott az eszembe hogy ez még csak a kezdet nekik hogy ilyen jóképű pasit látnak még az elkövetkezenfő órákba.
Ezeket tartanám elfogadható válasznak. Bocsi hogy nem tudtam helyesen megfogalmazni, de szerintem értitek hogy mire akartam kilyukadni.
Magamról: 170 cm magas vagyok, 50-60 kg.
Fekete taktikai Bakancs volt rajtam (rendvédelmi bakancs)
Farmer nadrág, rendes motoros protektoros kabát, motoros sisak, fekete kesztyű..... Lényegében ennyi. Magamról pedig; átlagos vagyok, se nem szép, se nem csúnya ....
Szóval akkor most ezek alapján melyik? Mert ez tuti miattam kérdezte meg a másik lánytól, direkt úgy, hogy én is halljam.
Elnézést a helytelen fogalmazásért, de forgalmazásából rossz voltam..... Kérlek szavazzatok, de ha más véleményetek van akkor írjátok meg nekem a kérdés alá.
Köszönöm!
25/F
(Mielőtt valaki azt írná, miért gondolom azt hogy miattam kérdezte meg, szimplán tudom hogy miattam). Az egész szituáció így jött le, és ezt nehezen is tudnám beképzelni. Jó mwgfigyelő vagyok.....
#34 Nekem ez a súly tökéletes, akinek meg nem tetszik kinem szarja le?
A kérdés se ez volt még mindig. Arra kéne válaszolni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!