Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék kitörni ebből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék kitörni ebből az àllapotból?

Figyelt kérdés

Nagyon előítéletessé váltam a nőkkel. Mindegyik az adonisz pasit akarja, az olyanokat mint én pedig ego növelésre használja. Ha van aki érdeklődne felőlem azokkal se foglalkozok, mert tudom csak átmenetileg felelnék meg amíg nem talál egy testileg jobb, kevésbé érzelmes férfit. Magamtól alapból nem keresem már a nők társaságát. Jó párszor kihasználtak, eldobtak, megcsaltak. Lehet nagyon rossz nőket fogtam ki eddig, de sajnos ez alakította a tapasztalataimat, hozzáállásomat.

Szexelni másfél éve nem szexeltem, csak orál volt idén februárban. Nem érzek vágyat a szexre, társaságra, de tudom ez így nagyon nincs jól. Lettek volna nők akik lefeküdtek volna velem, ha vevő vagyok a kezdeményezésükre, de mivel régen szexeltem és az utolsó alkalom katasztrófális volt, ezért van bennem egy blokk fejben, hogy ugy se lennék jó. (Kisméret, gyors tüzelés, vagy alapból fel sem állna teljesen…. Sajnos tapasztalat).

2022. dec. 22. 13:11
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Valamint a legtöbb nő aki ismerkedett volna velem, vagy párkapcsolatban volt, vagy többen basszák párhuzamosan. Nekem ettől már hányingerem van.
2022. dec. 22. 13:17
 2/18 anonim ***** válasza:
53%
Aha… Akkor azt javaslom, hogy legalább addig szüneteltesd a masztit is, amíg nem akadsz össze egy valamirevaló csajjal! 😉
2022. dec. 22. 13:21
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Oké.
2022. dec. 22. 13:28
 4/18 anonim ***** válasza:
0%

Ez igazából jó, mert ha van tartása egy pasinak az általában vonzó a nők számára pláne azok számára akik normális párkapcsolatot szeretnének.

Én például világ életemben nem a rosszfiúktól dobtam el az agyam meg a bugyim, illetve nem húztam sorszámot az aktuális szépfiúnál, hátha beférek a sűrű napirendjébe két másik lány közé, hanem attól dobtam el az agyam ha valakiben volt tartás és tisztelet a női nem és saját maga iránt is.

Sajnálom hogy ezt tapasztaltad próbálkozz más körökben ismerkedni, ne ahol eddig szoktál. Szerintem azzal hogy felismerted a problémát, könnyebben észre fogod venni ha látsz egy olyat aki igazán jó.

Legalábbis én is hasonlóan voltam, csak a pasikkal. Átvertek, megcsaltak, utána én is csak a komolytalanba mentem bele, mindenkit egyformának láttam. Egyszerre több pasival is kavartam, ismerkedtem, de egyik sem adott semmi értéket számomr, azt éreztem csak kiüresedek egyre jobban. Aztán megjelent a férjem dicsfényben úszva glóriával a feje fölött :D mintha más faj lett volna esküszöm, azóta sajnos kiderült hogy ő is ember, de még mindig magasan a többiek fölött áll számomra.

2022. dec. 22. 13:29
 5/18 anonim ***** válasza:
83%

"Szexelni másfél éve nem szexeltem, csak orál volt idén februárban."

Ugh.

2022. dec. 22. 13:31
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus! Szexológus!
2022. dec. 22. 13:35
 7/18 A kérdező kommentje:
Nincs baráti köröm és nem járok el itthonról munkán, illetve a kötelezőkön kívül sehova. Ez nem hiszem, hogy megfog változni. Nem huszonéves vagyok már…
2022. dec. 22. 13:37
 8/18 A kérdező kommentje:

Szégyellem a problémámat, nem fogok sehova elmenni segítségért.

Pszichológussal kapcsolatban sincs jó tapasztalatom. Kb. hülyènek nézett egy más jellegű problémám miatt. Látszott rajta.

2022. dec. 22. 13:39
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szenvedj tovább. 🤷‍♀️
2022. dec. 22. 13:40
 10/18 anonim ***** válasza:
89%
Bamulatosan sok ember le tudja elni az eletet a legnagyobb szenvedesek kozopette, mert nem hajlando segitseget keresni a problemajara. Ha nem volt jo a pszichologus, akkor keresel mast. A komuvest sem hivod tobbet, ha nem tetszett a munkaja, hanem keresel mast. A fal megeri a jobb szakembert, de a lelked nem? Furcsa emberek, furcsa ertekrendek.
2022. dec. 22. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!