Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon vékony nő kiábrándító?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vékony nő kiábrándító?

Figyelt kérdés
Nem az anorexiás vékonyról van szó, de én például a 166 centihez 47 kg vagyok. Azt vettem észre, hogy ez nem annyira vonzó testalkat. Egyek össze-vissza mindent, hogy hízzak pár kilót, akkor jobban néznék vajon ki?
2022. dec. 21. 20:34
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Szerintem rendben van a súlyod, kérdező. Kicsit vékony vagy, de csak emiatt nem hiszem, hogy elutasítanának. Nekem pl., de sok más férfinak is kifejezetten tetszenek a vékony nők.

Az egyik ok az lehet, hogy a magabiztosságoddal (illetve annak hiányával) van gond, és azt megérzik az emberek.

Számadatok:

Ezen BMI kalkulátor szerint 17,06 kg/m2 a BMI-d, ami az enyhén sovány kategóriába tartozik. Az ideális testsúly 51-69 kg között van.

A lényeg, hogy ne akarj fogyni, mert az már veszélyes terep lenne.

[link]

Kategóriák az oldal szerint:

Súlyosan sovány (BMI: kisebb, mint 16.0)

Közepesen sovány (BMI: 16.0 - 17.0)

Enyhén sovány (BMI: 17.0 - 18.5)

Egészséges (BMI: 18.5 - 25.0)

Túlsúlyos (BMI: 25.0 - 30.0)

Enyhén elhízott (BMI: 30.0 - 35.0)

Közepesen elhízott (BMI: 35.0 - 40.0)

Súlyosan elhízott (BMI: nagyobb, mint 40.0)

2022. dec. 22. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!