Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kiabrandito, ha egy csaj nem vekony? A ferfiak szemeben ertekesebb egy vekony lany?
Tobben mondjak, hogy szep lany vagyok, megis en folyamatosan azt erzem, hogy tul telt vagyok.
97-80-98 a mereteim, es az esetek nagy reszeben 38as ruhakat hordok, vagy M meretut, esetleg L meretut.
Ízlések és pofonok. Mindenkinek más tetszik.
Ha meg elégedetlen vagy magaddal nem sírni kell, hanem mozogni, egészségesen élni és tenni azért, hogy jobban nézzél ki.
A másik meg az, hogy legyen több önbizalmad magad felé!
én is teltebb kategória vagyok és még alacsony is sőt az is rátesz hogy nagyok a melleim de sosem volt gondom a pasiknál legyen önbizalmad és szerintem sokat számít az is ha elfogadod magad és jól érzed magad a bőrödben sokkal szebb leszel.
23.l
Pont hogy a telt alak a vonzóbb, érdekesebb, de sok lány gondolhatja azt hogy ő telt, miközben nem. Így a centik alapján én nem tudom megítélni.
36f
Ez nem erről szól, hogy kiábrándító e.
Ha valakinek a teltebb, a husisabb nők tetszenek annak az nem kiábrándító, és annak sem kiábrándító aki a vékonyabbakat szereti.
Van akinek ez van akinek az tetszik.
Nekem speciel a vékony lányok tetszenek, de nagyon sokan a teltért vannak oda. Mindenkinek megfelelni nem tudsz. Képtelenség.
Olyan legyél, ahogy jól érzed magad!
Ha egy kicsit teltnek találod magad, hát akkor mi tart vissza? :D Egy kis odafigyeléssel tudsz változtatni a dolgokon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!