Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vékony nő kiábrándító?
10
az nem biztos.
Láttam már olyat hogy hiába volt segges, melles a csaj, egy vékony barátnője ha megjelent mindegyik pasi arra hajtott.
Össze vissza enni? Hogy löttyedt hájpacni legyél?? Az mitől lenne jobb???
Tömegnövelni viszont érdemes. Jó kis nőcis edzéstervvel, popsi izmokra lehet dolgozni. Annak van értelme mindenképp. Az izom emeli ki a formáidat, tart feszesen, illetve ad magabiztis kisugárzást, jó testtartást. Kell a mozgás mindenképp.
Szóval igen... a férfiak figyelmét a külsőddel fogod felkelteni. Ez így van.
Amúgy nem hinném, hogy a jelenlegi testalkatoddal probléma lenne. De linkelj képet, hogy milyen vagy most. Pl mybodygallery-ről.
Úgy jobban meg lehetne mondani, hogy mi a hiba, ami miatt nem látnak vonzónak téged.
Bár inkább gondolnék minden másra a problémád forrásaként, mint a külsődre. Elsősorban önbizalomhiányra.
17
Te milyen magas vagy én hány kg.?
Véleményem szerint de, ez már kórosan sovány kategória. Én 10 centivel alacsonyabb vagyok nála, de még én is tiszta csont és bőr voltam 47 kg-val. A bmi-je is csak 17-es a kérdezőnek, 18 alatt számít kórosan soványnak, az ideális 20 körül van, ami az ő esetében 55-56 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!