Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként, melyik férfi típus az akit ezek közül leginkább negatív színben látsz?
- Aki csalja a nejét.
- Aki elhagyja a terhes/kisbabás nejét.
- Aki független, és a fiatal, de legális korú lányokra bukik.
- Aki piál és/vagy cuccozik és veri a nejét.
Mindegyiktől hányingerem van.
Az utolsó tűnik a legrosszabbnak, de aki egy ilyen tetű mellett marad, az meg is érdemli őszintén. Láttam már közelről bántalmazó kapcsolatot, baromira irritál az ilyen nők viselkedése, legalább annyira mint a patkány palijuké.
A harmadik nem különösebben érdekel, amíg nem köpköd ezzel párhuzamosan a korabeli nőkre. Egyre inkább elkerüljük egymást, én már nem leszek az, akivel szakít, ha túlvagyok a kamaszkoron (ha egyáltalán kapcsolatban lesz bárkivel), innentől kezdve nem az én problémám
A másodikat nem tudom átérezni, pontosabban teljesen megértem, ha valaki nem kér a gyerektémából. Nem korrekt, de az érzelmek ellen nem lehet mit tenni. Annak a híve vagyok, hogy szar kapcsolatban nem maradunk. Ha másért hagyta el a feleségét vagy ő volt az, aki elsősorban kihisztizte a gyereket, az más, az nettó felelőtlenség. De el tudok képzelni olyan helyzetet, amiben ez hosszú távon a legkorrektebb viselkedés.
Nem úgy, mint az első esetben. A megcsalás féreg dolog, nincs rá jogos kifogás, kivéve ha azzal fenyegettek közben, hogy megölnek, ha nem teszed meg. De tudjuk, hogy ez nem így zajlik. És sajnos az ilyen defekteseket nagyon nehéz kiszűrni.
A legutálatosabb az 1 és a 4.
Az utolsó konkrétan jogilag büntethető, így az.
De a többi is undorító féreg jellemre vall.
A pedofilozóknak.
16 éves: [link]
Tedd a kezed a szívedre, és úgy mond ki, csak ott a szobában, magadnak, magadban! SENKI nincs a családodban, aki elfogyasztaná? Tényleg senki? Apud, 18+ fiú tesód, nagypapád, pasid, expasid, nagybátyád, leszbikus idősebb nagynéni,...
Na, megint a kannibal pedofil…. Nem, kepzeld, a normalis ferfiak nem pedofilok. Apambol nezem ki a legkevesbe kb, olyan szinten szarik a nokre, hogy azon csodalkozom, hogy lett 3 gyereke😂 A 18 eves tesomat biztos erdekelne, de azert asszem a 16-18(-20) kicsit mas, mint a 16-30. Az exemet is, de o beteg volt. Bocs, mas nem jut eszembe, 30-as barati tarsasag vagyunk, sok ferfival, de soha nem kerulnek szoba tinilanyok, pedig eleg lazak es nyitottak vagyunk, nyilvan beszelgetunk a szexrol is.
Fogd fel, hogy nem ez az atlag. Egy beteg, az interneten hangos kisebbseg vagytok.
"Elfogyasztaná"?? Már kannibalizmus is játszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!