Szavazzatok! Szerintetek mi az a külső hatás/tényező, ami egy embert leginkább tud akadályozni az előrejutásában/boldogulásában az életben ?
Még egy ember életében is teljesen más területen/időben/helyzetben is más lenne a válasz, nemhogy egyénenként...
Engem speciel az emberi kapcsolatok így 4. jelöltem, de mondjuk ha egy földrengés ledöntené a házam és 100 km-ről a szüleimtől kellene dolgozni járnom és nulláról lakhatást biztosítani, az nagyon gátolna minden másban is
Drog, alkohol.Ezt jelöltem.
Bár ez nem külső hatás.Aki ezeken él, az saját magát akadályozza.
A kulso hatas is egyik embert osztonzi, a masikat pedig letori, tehat sajat maga lehet sajat maga legnagyobb ellensege, ketteske jol latja.
Nagyobb kulso negativ hatast mint Stephen Hawking kevesen kaptak, de o panaszkodas helyet azon dogozott, hogy elerje, amit akar.
Ne haragudj nem értem.
Nem élek driggal, alkohollal, tehát nem akadályoz.Létezik mind kettő.Tőlem függ, hogy magamhoz veszem vagy sem.
A természeti katasztrófa külső tényező amit nem tudok befolyásolni.Pl egy tornádó.
Na az elvinne a P....ba
De ÉN nyúlok droghoz,alkoholhoz, ÉN szo.patom saját magam
Ez nem külső hatás , hacsak nem nyomják le a torkodon a boros üveget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!