Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire reális, hogy egy férfi azért bunkó egy nővel, mert érez iránta valamit?
De reménytelennek tartja a dolgot, mert mondjuk egyiküknek, vagy mindkettőjüknek párja van, ezért inkább elüldözi?
T
Én ilyen vagyok alapból. De nem csak akkor, ha tudom, hogy párja van a másiknak, hanem akkor is, ha esetleg szingli lenne a nő. Miért teszem?
Mert nem hiszem el, hogy valaki tudna szeretni, vagy én tudnám azt a másikat szeretni, így inkább hogy "ne bántsuk egymást", hamar lezárok inkább.
Azt ne mond, hogy így jártál!
Mennyi idősen?
Amúgy, igen van. Miért ne lenne? Például én már sem ismerkedés, sem párkapcsolat terén, sőt az élet minden területén eltudok képzelni,eddig elképzelhetetlennek vélt, életszerűtlen dolgokat. Párat szerencsére, párat pechemre át is éltem. :)
8# pont arról van szó, hogy nem mennek rá egymásra, mert kapcsolatban vannak.
Öngól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!