Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt így őszintén érdemes elmondani?
Figyelt kérdés
4 hónapja vagyunk együtt q barátnőmmel. Sokat gondolkodtam már rajta de úgy érzem nem vagyok már boldog vele és ez javulni sem fog. Szexuális téren sem passzolunk kicsi nagyon a libidoja. Ezekről már mind beszéltünk. 2,5honap alatt próbált változtatni de úgy látom megint ott tartunk szexualisan. Én meg nem szeretném h teher legyen számára. De ez igazából még nem nagy probléma de az h nem érzem magam boldognak. És ettől függetlenül én úgy érzem vagyis azt szeretném hogy ő boldog legyen. De ha én sem vagyok boldog őt hogy tudnám boldoga tenni.2022. dec. 19. 14:20
1/6 anonim válasza:
Érdemes, de csak akkor, ha utána kész vagy szakítani is. Mert ezután már nincs miről beszélni, akkor se, ha ő sír, vagy könyörög, ígéret, vagy bármi.
2/6 anonim válasza:
Mindenképp beszélj vele, mert így csak vesztegetitek az időtöket. Egy pár hónapos kapcsolatban még rózsaszín ködnek kéne lennie. Ha te valóban nem érzed vele boldognak magad, akkor szakíts.
4/6 anonim válasza:
Ezt el KELL mondani.
Azért egy kapcsolatot fenntartani, hogy az egyik fél boldogtalan legyen, hülyeség.
5/6 anonim válasza:
Hogy lehet rózsaszín köd egy idegennel...
6/6 anonim válasza:
Nincs orgazmusa. A legtobb nőnek nincs pasival. De legalább megjátszák.
Keress mast.ő még ezeket nem tudja hogy sikitozni meg nyögni kell a pasiknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!