Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert mondja ezt állandóan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert mondja ezt állandóan?

Figyelt kérdés
Arra kért a baratnom ha bármi problémám van mondjam és beszéljük meg. Mikor van valami oda megyek elmondom és azt mondja ne hisztizek. Teljesen mind1 hogyan miként reagálok egy esetleges szituációban. Folytathatom a vitát vagy szimplán abba hagyom elfordulok esetleg lezarom a témát elkezdek pl yt egyből az van hogy megsertodtem vagy hisztizek. Egyszóval vita közben teljesen mind1 mi a reakciom vége az hogy én hisztizek és vagyok megsertodve.
2022. dec. 18. 01:29
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Mert nem tisztel téged. Minek vagy vele?
2022. dec. 18. 02:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az érzelmi intelligencia nagyon fontos készség. Szerencsére bármilyen életkorban fejleszthető. Mondd ezt el neki és keressetek erre tanfolyamot, vagy támogató szakembert. A mostani kommunikációtok hiányos és káros.
2022. dec. 18. 04:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert hülye, nulla vitakultúrával.

Kérdezd meg tőle, hogy hogy gondolt beszélgetni, ha szerinte minden is hiszti.

2022. dec. 18. 05:23
 4/4 anonim ***** válasza:
legközelebb emailben írd meg neki a problémádat, és kérd, hogy vázolja fel neked a megoldási javaslatait.
2022. dec. 18. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!