Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Panaszkodás kezdődő kapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Panaszkodás kezdődő kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Bő egy hónapja ismerkedek valakivel, köztünk minden jó, normális velem, mindenről tudunk beszélgetni, de van egy dolog, ami mellett nem tudok elmenni és egyre jobban zavar. Folyamatosan van valami, ami nem felel meg neki, de nem velem kapcsolatban, hanem úgy általánosságban. Mivel külföldi és nemrég lakik itt, úgy gondoltam csak egy rossz széria a mostani, keresi a helyét, de kezdek elbizonytalanodni. Először a lakhatással volt gondja, úgy láttam normális az indok, ami nem tetszik neki, támogattam a költözésben. Rá három nap múlva az új lakással is probléma volt, ez már kezdett felhúzni, mert amúgy látszott, hogy nem lesz valami jó, de segítettem átcuccolni neki egy harmadik helyre. Ez megoldódott, most a munkahely nem jó, keres mást, de ezt is tessék-lássék módon, szerintem nem túl hatékony és célravezető módon. Ezen felül is minden nap van valami negatív. Kicsit úgy érzem, hogy vannak napok, mikor ismerkedés meg “érezzük jól magunkat” helyett abból állunk ki, hogy megoldjuk a problémáit, közben az enyémek a sarokban állnak úgymond, mert én meg az a típus vagyok, aki nem igazán szokott panaszkodni. Nem tudom mi lenne ebben a helyzetben a jó. Szerintetek mennyire okés egy kezdődő kapcsolatban a “problémázás”?
2022. dec. 16. 22:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Menekülnék. Az ilyen folyton elégedetlen lesz mindennel. Mindenki hülye minden sz*r. Ismerem a tipust mert a tesóm is ilyen nem is maradt meg senki mellette es mar 45 eves.
2022. dec. 16. 22:13
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha a te gondjai nem érdekli az gond.

És az sem oké, hogy nem találja a helyét úgymond.

Én hagynám, de te tudod.

2022. dec. 16. 22:15
 3/15 anonim ***** válasza:
29%

én megértem, mivel én sem itt születtem-nevelkedtem, és nem is szeretem ezt az országot, megszokni sem tudtam mai napig. csak túl sok beleszólásom nem volt, mert még kiskorúként hozott ide a családom...

próbáld egy külföldi szemével nézni, ami itt folyik, és te is menekülnél.

2022. dec. 16. 22:16
 4/15 anonim ***** válasza:
44%

viszont ha ennyire kivagy tőle, sztem nem szereted igazán.

ez lejön a türelmetlenségedből meg hogy fáraszt stb.

aki szerelmes, nem ilyen.

egy új helyen megszokni pedig qurva nehéz... pláne ha jobb helyről jött.

2022. dec. 16. 22:17
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem jobb helyről jött, EU-n kívüli ország. Itt szeretne élni, évek óta itt van, csak a város változott, szóval alapvetően nem az országgal van gondja (elvileg).
2022. dec. 16. 22:23
 6/15 A kérdező kommentje:

#4 lehet jól látod, kezdődő kapcsolat így nyilván nagy érzelmekről még nem beszélhetünk

De pl. most beteg, javasoltam, hogy menjen el gyógyszertárba, vegye meg ezt és ezt (linket, képet küldtem), nem talál gyógyszert többszöri próbálkozásra sem, én vittem végül neki gyógyszert munka és minden után, hogy ne legyen minden nélkül

Munka: elmondtam mit tennék, hova adnék be önéletrajzot, stb., mondtam, hogy ha kell segítek is. Ehelyett ő szabadidejében a CV aktualizálása és terjesztése helyett másik külföldön élő havernak segít biznisz kérdésben, hogy Magyaroszágon hogy tud vállalkozni, keres embert, aki majd adózási tippeket ad, mert HA ebből lesz valami valamikor, akkor a haver tuti ad állást (ez tudjuk általában hogy működik). Ez az elmúlt két-három nap, eddig egy rossz szót nem szóltam semmire és megértő voltam, de ez valahogy kezd kicsit sok lenni. Van egy gyerekem is, kb úgy érzem hogy most már több mindent kell intézni neki az ismerkedési fázisban, mint a gyerekemnek.

2022. dec. 16. 22:39
 7/15 anonim ***** válasza:
87%
Energiavámpír, önző alak, lepattannék az ilyen mellől. Voltam ilyen kapcsolatban hosszütávon. Nem lehet bírni, mert minden róla szól. Hát ott rohadjon meg egyedül.
2022. dec. 16. 22:43
 8/15 anonim ***** válasza:
51%

5 Nem jobb helyről jött, EU-n kívüli ország

vazze, mert egy eu-n kívüli ország nem lehet jobb, élhetőbb, mint mo.????

2022. dec. 16. 22:44
 9/15 A kérdező kommentje:
#8 hát ahonnan ő jött elmondása szerint nem jobb hely, ezért is akar itt letelepedni, mert ezt sokkal jobbnak érzi.💁🏻‍♀️
2022. dec. 16. 22:46
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
"Bő egy hónapja ismerkedek valakivel" - Szerintem már elég sokat megtudtál arról, hogy milyen. Talán már nem is annyira akarsz vele ilyen intenzíven ismerkedni.
2022. dec. 16. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!