Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Panaszkodás kezdődő kapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Panaszkodás kezdődő kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Bő egy hónapja ismerkedek valakivel, köztünk minden jó, normális velem, mindenről tudunk beszélgetni, de van egy dolog, ami mellett nem tudok elmenni és egyre jobban zavar. Folyamatosan van valami, ami nem felel meg neki, de nem velem kapcsolatban, hanem úgy általánosságban. Mivel külföldi és nemrég lakik itt, úgy gondoltam csak egy rossz széria a mostani, keresi a helyét, de kezdek elbizonytalanodni. Először a lakhatással volt gondja, úgy láttam normális az indok, ami nem tetszik neki, támogattam a költözésben. Rá három nap múlva az új lakással is probléma volt, ez már kezdett felhúzni, mert amúgy látszott, hogy nem lesz valami jó, de segítettem átcuccolni neki egy harmadik helyre. Ez megoldódott, most a munkahely nem jó, keres mást, de ezt is tessék-lássék módon, szerintem nem túl hatékony és célravezető módon. Ezen felül is minden nap van valami negatív. Kicsit úgy érzem, hogy vannak napok, mikor ismerkedés meg “érezzük jól magunkat” helyett abból állunk ki, hogy megoldjuk a problémáit, közben az enyémek a sarokban állnak úgymond, mert én meg az a típus vagyok, aki nem igazán szokott panaszkodni. Nem tudom mi lenne ebben a helyzetben a jó. Szerintetek mennyire okés egy kezdődő kapcsolatban a “problémázás”?
2022. dec. 16. 22:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Menekülnék. Ő az örök elégedetlen típus. Soha semmi nem lesz neki jó. Mindig lesz amivel elégedetlen lesz. Ő az aki a dolgoknak mindig csak az árnyoldalát látja meg.
2022. dec. 17. 00:08
 12/15 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem is hagyd ott, sose lesz boldog ez az ember.
2022. dec. 17. 00:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen kapcsolatom, ő méghozzá tízen+ perces hangüziket küldött, amikben csak panaszkodott. Nem bírtam már hallgatni, plusz szóhoz sem jutottam mellette. Ez a folyamatos negatív látásmód és teszetoszaság engem elüldözött
2022. dec. 17. 00:35
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
7es vagyok, tenyleg ezt kihagytam, hogy nem jutottam mellette szóhoz.
2022. dec. 17. 06:04
 15/15 anonim ***** válasza:
93%
Energiavámpír. Téged is csak lehúz, ő meg nem tesz bele semmit, hogy boldoguljon. Nem azért ilyen, mert külföldi. Hosszú távon nem lehet elviselni. Szerintem is jobban jársz, ha hanyagolod. Ennél egyedül is jobb.
2022. dec. 17. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!