Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tart talonban az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tart talonban az egyik ismerős lány? Hogy gondolja ezt? Szivat? Többi lenn.

Figyelt kérdés

Ismerős barátnőmmel jól elvagyunk mint barátok, keressük egymást , beszélgetünk, jól elvagyunk stb.

Szakított a pasija vele 2 hónapja, de ő még vár rá hátha kibékülnek, mert még szereti szerintem. Nekem meg azt mondta hogy amúgy is jól elvagyunk egymással, kijövünk, nekünk kéne összejönnünk, ha egyikőnknek sem lesz párja. Na most mi van? Akar vagy nem. Ez gáz. Amúgy nekem is van csajom, de tudja hogy nem vagyunk a legjobb pár a sok vita végett. Szóval talonban tart? Nincs ló jó a szamár is?

2022. dec. 14. 19:11
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Azt a mindenségit uram, fékezze magát! Hát hogy gondolja ezt?
2022. dec. 14. 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Ezt tőle kellene megkérdezned. A leírás alapján inkább te vagy úgy a pároddal, hogyha nincs ló, jó a szamár is (különben nem kattognál annyira ezen).
2022. dec. 14. 19:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten kisgyerekek vagytok, de komolyan. xD
2022. dec. 14. 19:29
 4/6 anonim ***** válasza:
85%

Ember.. Egy jó barátságot (gondolom az lehet) szétcseszni ezzel..? Mert sztd ha összejöttök, 3 nap múlva ír az exe, hogy “szia cica meggondoltam, folytassuk” mi lessz a te sorsod? Kib*sz mint macskát sz*rni vesztettél 1 barátot meg szereztél egy lelki sérülést.

+ ha már így dobnád a barátnődet (mert a kapcsolatotoknak ezek szerint semmi értelme!!) akkor miért vagytok még együtt?? Húzod a csaj idejét.. Félsz egyedül lenni? Kapcsolat függő kisfiú vagy? Szégyen gyalázatnak vagy a megtestesítője bro..

2022. dec. 14. 19:48
 5/6 anonim ***** válasza:
69%
Mivel kapcsolatban vagy, ezért ez a kérdés neked most nem aktuális! Szakítani viszont ne rohanj, ha a srácot szereti. Ez csak egy megjegyzés volt tét nélkül, nem gondolhatod, hogy az adott szituban rád repül, nincs miért.
2022. dec. 14. 21:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ! Igazatok van!
2022. dec. 15. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!