Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is furcsa/zavarba ejtő érzés egy munkából ismerős embert a privát életében látni?
Figyelt kérdés
Egy boltban dolgozok, ahol egy nő rendszeresen vásárol. Nyáron aztán láttam rendszeresen futni. Természetesen nem a szokásos elegáns munkába járós ruhákban... Olyan furcsa volt így látni, topban, shortban, izzadtan. Vagy csak nekem szolatlan ha belelátok a magánéletébe? Kicsit nehéz úgy csinálni, mintha nem vettem volna észre vagy hogy mondjam.2022. dec. 10. 16:41
1/4 anonim válasza:
Ugyanígy sok olyan eladó hölgyet lehet megnézni akiken kötelező az adott üzlet logós pulcsija vagy felsője és skszor szürke kisegérnek tűnnek...de ha szembe jön veled az utcán teljesen más képet alkothat.
2/4 A kérdező kommentje:
Inkább olyan zavarbaejtő, hogy tudom, hogy kockás a hasa vagy ilyesmi. Őszintén szólva tetszett, amit láttam, de mivel van barátnőm, nem akarok túl sokat gondolni rá. Szerencsére most hogy hideg van nem fut.
2022. dec. 10. 17:20
4/4 anonim válasza:
Biztos nem az eladó fiú érdekli a gazdag nőt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!