Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Ez tolakodásnak vennétek egy férfi részéről? Többi lennt.
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm 2 éve (férfi-nő barátság 31, 27 év) nagyon jól megvagyunk, sokat beszélünk, viszont én kerek perec tudtára adtam hogy bejön mint nő, illetve hogy szexuálisan is vonzódom hozzá. khm …Megköszönte hogy elmondtam, meg hogy jól esett neki. Lehet hogy elszúrtam a barátságot ezzel? Túl tolakodó voltam? Lesokkoltam?2022. dec. 13. 14:51
11/21 anonim válasza:
Jaj 9-es, csak mert te Eszmeraldán nőttél fel, nem drámás mindenki.
12/21 he84 válasza:
Szerencsére nem minden barátság romlik el és szűnik meg, mert az egyik fél bevallja, hogy ő többet érez.
13/21 anonim válasza:
#11 nem Eszmeralda, tavaly pont egy ilyenbe volt részem és a tv-t sem kellett bekapcsolnom.
14/21 anonim válasza:
"Vagy vállalják hogy nálam csak barátotzónásak vagy nem. Nem döntök helyettük."
Pedig neked kéne az okosabbnak lenned, hiszen neked tiszta a fejed, őket meg elvakítja a vonzalom. Nem szép dolog.
15/21 A kérdező kommentje:
Na, végül felhívott, és azt mondta hogy mikor közöltem vele a konkrét tényt, nem kapott hírtelen szikrát, de becsüli bennem hogy egyenes vagyok, bár minden pasi ilyen lenne. A lényeg hogy holnap randizunk!!!
Ő kerte
2022. dec. 13. 21:18
16/21 anonim válasza:
Velem tuti elszúrtad volna, szerintem ez eleg tolakodó.
17/21 anonim válasza:
Nah végre! Lehet néha sikersztorit is olvasni.
19/21 he84 válasza:
Akkor sok sikert kérdező! Ám ne nyomulj, ne szúrd el, csak óvatosan és fokozatosan, mert különben a másik megijedhet.
20/21 A kérdező kommentje:
Megvolt a randi, mint kiderűlt várta már hogy legyek kissé rámenős hát megkapta a határozott beszólásomat:)
Úgyhogy néha ezek szerint ez jön be a csajoknak, (akit már ismernek) nem a tutyi mutyi stílus. Köszi mindenkinek!
2022. dec. 14. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!