Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Ez tolakodásnak vennétek egy férfi részéről? Többi lennt.
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm 2 éve (férfi-nő barátság 31, 27 év) nagyon jól megvagyunk, sokat beszélünk, viszont én kerek perec tudtára adtam hogy bejön mint nő, illetve hogy szexuálisan is vonzódom hozzá. khm …Megköszönte hogy elmondtam, meg hogy jól esett neki. Lehet hogy elszúrtam a barátságot ezzel? Túl tolakodó voltam? Lesokkoltam?2022. dec. 13. 14:51
1/21 anonim válasza:
Szerintem nem szúrtad el, de ha csak ennyit reagált rá akkor ez az ő részéről szerintem nincs meg.
2/21 anonim válasza:
Hát én leépíteném a barátságot.
3/21 anonim válasza:
Én leépíteném a barátságot ezek után rövid időn belül. Ha valamelyik srác barátom ilyet a tudtomra adna, már nem tudnék rá ugyanazzal a bizalommal tekinteni. Nekem a barátaim olyanok mint a testvéreim, ugyanolyan bizalmas viszonyban vagyunk, amibe nem fér bele romantikus vonzalom és/ vagy szexuális érdeklődés. Nekem ez kb olyan lenne mintha a bátyám közölné hogy vonzónak, szexuálisan kívánatosnak tart. Brrrr, fúj.
4/21 A kérdező kommentje:
Nem is bánnám ha leépítené, amúgy is sok volt már nekem, mert nem tudtam hová tenni hogy mit akar, folyamatosan keresett hullámzott stb, dícsért hogy milyen jó pasi vagyok stb stb. Hát akkor építsen le.
2022. dec. 13. 15:19
5/21 anonim válasza:
De te nem fogod őt leépíteni, mert...
6/21 anonim válasza:
Na ezért nincs barátság férfi és nő között. 😂
7/21 anonim válasza:
En az osszes barátzónásrol tudom hogy bejövök nekik. Nekem ez nem oszt nem szoroz, ők mit éreznek.
Vagy vállalják hogy nálam csak barátotzónásak vagy nem. Nem döntök helyettük.
8/21 anonim válasza:
Igazából az az ember aki barátzónába került de még mindig odavan a másikért de továbbra is tartja a kapcsolatot az egy fakír. Más szóval egy idióta aki szereti ha fáj.
9/21 anonim válasza:
Sztem nem szúrtad el. De a csajok fent érzik magukat ha elmondod amit erzel és lent akarnak lenni. Ők nem akarják tudni mit érzel, keresik a rejtélyt és a drámát. Ezért nem szabad őszintének lenni. Akkor kíváncsiak lesznek. Nekik a marketing fontosabb mint a tartalom.
10/21 anonim válasza:
Ha nem mondják el, akkor is simán levágós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!