Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretett párotoktól az ilyet poénnak fognátok fel?
A történet a következő : párom matat a paplan alatt , erre én mondom neki hogy hülyéskedjek- mit csinálsz ott a kezeddel kicsim? A válasza- Mit csinálnék nagy CSÖCSÖKET FOGDOSOK!!
Mondja ezt nekem a párjának akinek alig van melle.
Biztos hogy tetszenek neki a nagy mellek többször rajtakaptam hogy elidőz rajtuk.
Csak azt nem értem akkor az ilyen pasin, hogy mi a francert választott engem. Akkor is tudta hogy nekem mekkorka. Miert kezdett velem / aki szinte deszka vagyok / kapcsolatot ? Hagyott volna beken és akkor most nem kéne ilyeneket átélnem. Ugyanis nekem szarul esik...de lehet velem van a baj
Nem értem. Hogy kerülnek akkor nagy csöcsök a takarótok alá?
Nekem is kis mellem van, és nekem is van párom. Tetszem neki így is, de tudom, hogy tetszene neki, ha nagyobb lenne a mellem. Én ebből nem csinálok ügyet, mert így is tetszem neki, érzem, hogy szeret, jó a kapcsolatunk.
Ettől még értelek, szarul eshet. Nem tudok mást mondani, mint hogy tanuld meg elfogadni, illetve beszélj erről a pároddal.
Vagy szakíts vele, ha csak rosszabb lesz az önértékelésed állandóan
2#
A nagy csöcsök nem kerültek a takaró alá....ez beszólás volt a részéről amiért megkérdeztem mit csinál a takaró alatt...
Tudod semmiféle kompenzussal nem csesztetem
Nagyon nagyon tévedsz
Elo se hozom ezt beszedtemanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!