Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legdurvább indok, amiért szakított veletek a párotok? Mi fájt a legjobban?
Hát elég durva dolgokat írtatok le...A fogkrémes dolog vicces volt:D
Viszont az durva, hogy az éppen kórházban lévő párját csalta meg valaki..
Már nem szeretlek. Ezt a dumát viszont már sokszor hallottam. Csak az volt a különbség, hogy utána kb 2 hétre rá az egyik legjobb barátommal jött össze...
Na az fájt.
Barátom 10. hónapfordulónkon este megszólalt: "Mi lenne ha én holnaptól nem jönnék?"
Az indok az volt, hogy egyedül akar lenni, de rá 1 hétre már megvolt neki az új nője, aki még erre 3 hétre már terhes volt a közös gyerekükkel, aki tervben volt!:D
A szakításunk után 2 hónappal még mindig azt hajtogatta, hogy nem akar senkit.. csak ott baszarintotta el, hogy egy közös ismerősünknek boldogan újságolt el mindent a "kis családjáról":D
Fogkrémes az kemény,én ezen nem problémázok,viszont azon igen,ha nem edz a lány vagy van rajta háj,nem nekem tökéletes alakú nő kell hosszú hajjal ez alapelvárás.
De hogy most a fogkrémet hol nyomja ki mindegy majd én visszaigazítom,de a hízás meg az igénytelenedés,meg,hogy beleszarok stílus na akkor menekülök,volt egy csajom akit azér dobtam mert nagyon volt a koffer,de nem nagyon tett érte,nem úgy edzett nézett ki ahogy akartam ezér szakítottam vele,és összejöttem mostani álomnőmmel aki mindenben megfelel nekem.El is szóltam magam az exemnél,amikor még úgymond együtt voltunk,hogy bezzeg az ismerősöm milyen jó nő,meg csinos,példát vehetnél róla.Jó lehet ez kicsit bunkó volt de egyszerűen már nem bírtam.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!