Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 év korkülönbség soknak számít, nektek beleférne?
Figyelt kérdés
A nő 37 éves, a férfi 28.2022. dec. 10. 21:20
1/10 anonim válasza:
Férfiként 35 éves koromig 10-20 évvel idősebb barátnőim voltak.
Aztán fiatalabbak, 37 évesen pl. 15.
Most, 40 felett, mindenevő vagyok. 14.-65.
2/10 anonim válasza:
Nekem nem. Valamennyi belefér, de csak akkor, ha egyidősnek nézünk ki, vagy a lány valamivel fiatalabbnak nálam.
3/10 anonim válasza:
Nekem beleférne, ha a másik fél megfelelő lenne nekem.
4/10 anonim válasza:
beleférni belefér, de úgy 41 után számíts rá, h. dobni fog egy fiatalabbért, amennyiben te vagy a nő,
5/10 anonim válasza:
javítás: 40 után, nem 41, a lényeg 40 felett...
7/10 anonim válasza:
Szerintem nem sok, mindketten felnott emberek.
9/10 anonim válasza:
Minél idősebbek lesztek, annál kevesebbet számít az a 9 év. Ezt olyan mondta, ahol a nő 12 évvel idősebb, és már 20 éve együtt élnek.
10/10 anonim válasza:
40 vagyok, barátnőm 25. Sem engem, sem őt nem zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!