Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22L 31F korkülönbsége számodra sok lenne, vagy beleférne?
persze, ez egyáltalán nem kiugró.
nekem most vki 17 év korkülönbséggel tetszik...
#6: Igy van, ahogy irtad, pont ezert nem mukodik altalaban egy 31 eves es egy 50 eves kapcsolata sem...
Egyebkent huszonevesekkel ismerkedtem. Eleg sokan hangoztatjak, hogy a nok elobb ernek, de ezt a gyakorlatban nem latni a 30 alattiaknal. Sot...
23 éves voltam, mikor ismerkedtem/jártam egy 30 éves férfival. Nagyon jól kijöttünk, közös érdeklődési kör, közös humor, még egymás hobbijait is megszerettük: én túráztam vele, ő pedig eljárt velem táncolni. Nagyon jó volt a szex és egy idő után már igazán bennsőséges lett a viszonyunk. Egyszerűen passzoltunk egymáshoz. A haverjai/munkatársai kissé furcsállták a köztünk lévő kapcsolatot, és szerintem ennek a nyomására előállt azzal, hogy hát nem tudja, hogy ez mégis működhet-e a nagy korkülönbség miatt. Beszélt arról, hogy ő már abban a korban van, amikor házasodni kellene, családot kellene már lassan alapítani (plusz a szülei is pedzegették már az unoka-kérdést, elmondása szerint) és úgy érzi, hogy ez így nem fog tudni működni kettőnk között, hiába az összhang, 7 év sokat számít. Lényeg, hogy szakítottunk, szomorúan, de vége lett.
5-6 év elteltével felkeresett, hogy hát nincs éppen senkije, azóta is rám gondol és úgy gondolja elhamarkodta ezt a -márpedig nekem már családot kell alapítani- gondolatmenetet, nem iszunk-e meg egy kávét? Na én akkor készültem az esküvőmre a következő hónapban a vőlegényemmel. Ennyit a korkülönbségről, meg a mások jobban tudjákról :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!