Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok? Túl reagálnám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Túl reagálnám?

Figyelt kérdés

Sziasztok próbálok minél több információval szolgálni. Barátnőmmel 3 hónapja vagyunk együtt. 1 hónap után feküdtünk le először. Kapcsolatunk elején én elmondtam nekem napi 1x igényem van. Ő látszólag ezen meglepodott és megijedt kicsit. Hogy ő neki sok tuti nem tudná tartani. Az elején tényleg kevés szex volt. Heti 3x feküdtünk le kb. (Mindennap együtt vagyunk szinte együtt lakunk) Beszélgetünk erről azóta javult a sztori kicsit. Nincs napi szex de kb naponta legalább kiveri, leszp. Van hogy avval jön fáradt, fáj a hasa , beteg hanyingere van stb...Aztán jönnek a piros napok. De ettől függetlenül pettingel.

Én abban biztos vagyok hogy élvezi velem a szexet. Minden alkalommal elmegy. Elmondása szerint volt kapcsolataiban is kevés volt a szex. Nekem már az is fura volt hogy ő nem masztizik szerinte undorító.

Számomra az is zavaró mikor dolgozik azt írja ma szexnek kell lennie így úgy le szoplk aztan jön az este fáj a hasam ,hanyingerem van.

Kicsit úgy érzem hogy valóban próbál változtatni. De szerintem fél attól hogy elfogom hagyni ez miatt.

Nagyon is élvezem mikor kveri stb... De számomra ez nem teljes kielegules. Számomra nagyon fontos hogy neki is jó legyen. Szeretném ha ő is elmenne és nem csak engem rendezne le. Nekem azért is furcsa mert voltak kapcsolataim. Es mi meg nagyon az elején tartunk mi lesz később? 4eves kapcsolatom alatt egyszer sem utasították el a szexet.24N 26F

2022. dec. 9. 23:02
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
75%

Én annyiban a kérdező mellé állnék, hogy az, hogy ráerőlteti a párjára a számára megfelelő mennyiségű szexet, még nem jelenti, hogy nem szereti. Sokan, főleg férfiak, nem érzik át, mit jelent a kényszer szex. Mert akkor is kényszer, ha nem fizikai, hanem lelki nyomás hatására megy bele kedve ellenére a nő.

Gondolj bele kérdező, ha neked rossz, hogy elutasít, mennyire lehet buli mindennemű inger nélkül szopni, kiverni, vagy szét tenni a lábad, azért, mert a másik megbántódik, ha nem teszed. Ez a mosogatás szintjére redukálja a szexet. Kötelező napi rutinná.

Ez idővel a libidó teljes elmúlását fogja okozni. Onnantól kezdve pedig minden egyes aktus, legyen az "csak" szopás, vagy szex, már munka lesz és nem közös élvezet. Aminek pedig, főleg egy ilyen étvágyú társ mellett szakítás lesz a vége.

2022. dec. 10. 18:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!