Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Túl reagálnám?
Sziasztok próbálok minél több információval szolgálni. Barátnőmmel 3 hónapja vagyunk együtt. 1 hónap után feküdtünk le először. Kapcsolatunk elején én elmondtam nekem napi 1x igényem van. Ő látszólag ezen meglepodott és megijedt kicsit. Hogy ő neki sok tuti nem tudná tartani. Az elején tényleg kevés szex volt. Heti 3x feküdtünk le kb. (Mindennap együtt vagyunk szinte együtt lakunk) Beszélgetünk erről azóta javult a sztori kicsit. Nincs napi szex de kb naponta legalább kiveri, leszp. Van hogy avval jön fáradt, fáj a hasa , beteg hanyingere van stb...Aztán jönnek a piros napok. De ettől függetlenül pettingel.
Én abban biztos vagyok hogy élvezi velem a szexet. Minden alkalommal elmegy. Elmondása szerint volt kapcsolataiban is kevés volt a szex. Nekem már az is fura volt hogy ő nem masztizik szerinte undorító.
Számomra az is zavaró mikor dolgozik azt írja ma szexnek kell lennie így úgy le szoplk aztan jön az este fáj a hasam ,hanyingerem van.
Kicsit úgy érzem hogy valóban próbál változtatni. De szerintem fél attól hogy elfogom hagyni ez miatt.
Nagyon is élvezem mikor kveri stb... De számomra ez nem teljes kielegules. Számomra nagyon fontos hogy neki is jó legyen. Szeretném ha ő is elmenne és nem csak engem rendezne le. Nekem azért is furcsa mert voltak kapcsolataim. Es mi meg nagyon az elején tartunk mi lesz később? 4eves kapcsolatom alatt egyszer sem utasították el a szexet.24N 26F
"Van hogy avval jön fáradt, fáj a hasa , beteg hanyingere van stb.."
Valószínűleg fizikai jelei vannak annak, hogy kötelezően szexelnie kell, már stresszel, szorong tőle, gratulálok hímribi, legyél magadra büszke.
Tedd mar meg neki azt a szívességet, hogy elhagyod, mert ő tuti, hogy társfüggő, ha inkább kiveri neked...
Ha nem lennél ilyen l.staönzőg.ci, kivernéd magadnak azokon a napokon amikor ő nem igényli a kielégülést/szexet!
Szegény csaj, megpróbálnám ledumalálni rólad, mert jobbat erdemel! Meghogy kiveri neked. Menj a pcsba!
13-as Ezek a te problémáid.
Te ha szereted megkérdeznéd, hogy neki mik az igényei, hogy mikor kívánja a szexet, jó ma nem, akkor hagyjuk, teszem azt megoldod magadnak.
Biztos vagyok benne, hogy a 4 éves kapcsolatodban sem szexeltetek minden nap, valószínűleg nem is találkoztatok ennyit, olyan ember meg nincs, aki soha sem mondott szexre nemet, hacsak nem beteg agyilag.
biztos nem szereted, azt szereted, amit művelhetsz vele, gyakorlatilag bármit megtehetsz vele!
és azért vagy pont vele, mert találtál egy szerencsétlent, aki ezt eltűri, aki elvisel téged meg a nagy igényeidet.
normális nő ezt nem tűrné, az tuti.
ez a lány egy végtelenül naiv, szubmisszív alkat lehet, de a teste már jelez neki, h. nem jó számára ez a helyzet, és hidd el, faképnél hagy, és jól teszi.
A napi szex az baromi sok. Férjemmel babát tervezünk es neha a minden masodik napi is sok.
Ha ennyire nagy az igenyed es neki kevesebb akkor onkielegites. De ne eroltesd ha nem akarja
"Számomra nagyon fontos hogy neki is jó legyen."
Neki az lenne jó, ha nem kéne mindennap szexelnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!