Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy fiút a szülők hány éves korukban engedik h egy lányal aludjon és a lányt hány évesen engedik?
hát sztem egy fiut hamarabb engednek.
hát figy attól függ h mienek a szülök ha engedékenyek akk leht h 14-15-16 évesen bár kitudja:)
hát ha a mostani fiatalokból felnőtt lesz ők már 12évesen elküldik őket. nem hogy elengedik..
szülő függő a dolog.
én 20 voltam, amikor először a 14 éves barátnőmnél aludtam... Jó fejek a szülei!
De én tuti kitekerném a srác nyakát, ha a 14 éves lányommal akarna aludni! :D
Ez sok mindentől függ.A fiú vagy lány viselkedésétől,modorától stb. illetve a szülőktől.
Szerintem egyébként fiúkat hamarabb engedik lánnyal aludni.A fiúkat alapvetően nem féltik annyira a szülők.A lányokat viszont - akármit mondanak a szülők,még ha tudatalatt is de - féltik és ahogy kamaszkorba lépnek egyre inkább próbálják "megóvni" az ártatlanságukat.
Szóval érted:)
Én még nem aludtam fiúnál és nálunk sem aludt még fiú,mivel még nem volt barátom és nem is csókolóztam még:)
15/L
5hónapja járok a barátommal, nem vagyok szűűz, és a szüleim nem engedik, h nála aludjak...de azt megengedték h a barátom nálunk..:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!