Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt a srác?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a srác?

Figyelt kérdés

Elkezdtem ismerkedni egy sráccal vagyis igazából 30 éves

Én 25

Igazából úgy indultunk hogy szex kapcsolat legyen, viszont éreztem hogy ő többet akar..

igérgette a találkozást, viszont kifogásokat keresett miközben én arra vártam hogy találkozzunk

De miért keres kifogásokat?

Látott már élőben is mindig irta mennyire gyönyörű vagyok stb

Mégis akkor miért talál kifogásokat és szar le hirtelen? Nem értem!

Letiltottam, de irt máshol hogy haragszom e rá stb

2022. dec. 7. 16:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
4%

Miért tiltottad le, ha még akarsz tőle valamit?

Vagy ha már letiltottad, mit akarsz még tőle?

2022. dec. 7. 18:21
 12/13 anonim ***** válasza:
20%

"Férfi vagyok. Xdd"

Lejött, ezért írtam, azt amit.

2022. dec. 7. 18:35
 13/13 anonim ***** válasza:
54%
Azért pattant le mert mondtad neki h első talán még nem lesz szx . Máskor azt mondd h lesz és ha elmesz mondd meg h még nem lesz. Amíg több alkalommal nem feküdtem vele le és nem olyan a hozzaallasa egy férfinek amilyen egy normál kapcsolatban van h fontos vagy neki addig ne vedd biztosra. Legjobb ha időnket te is talombe teszed és sok pasival randizol ismerkedsz h ne legyen az agyad tele vele .
2022. dec. 7. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!