Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy srác, akit már évek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác, akit már évek óta ismerek egyébként, de sose mozogtunk egy baráti körben, mostanáig. Nem tudom mit csináljak?

Figyelt kérdés
Barátnőm össze jött az ő haverjával. És eddig néhány alkalommal iszogadtunk együtt 4-en. Előszőr nála voltunk, és ő nem ivott szinte semmit, és én se sokat. De a vége az lett hogy ott aludtunk és más nap reggel lefeküdtem vele. Miután ez meg történt úgy csináltunk mintha semmise történt volna. Másik alkalommal barátnőméknél ittunk, de nem beszélgettünk akkor se. Most legutóbb kimentünk iszogatni 4-en és egy idő után megint bepóbálkozott nálam de csak akkor ha senki se látta. Az elején nem hagytam hogy meg csókoljon vagy bármi más. A végére barátnőm és a pasija ott hagytak és már nem tudtam haza menni. Elég sokat ittam én is és a srác is. A végén megint nála kötöttem ki. És másnap reggel megint le feküdtem vele. De most teljesen más volt minden. Oda figyelt rám, becézgetett, és ezért nem tudom hova tenni. Most ő csak szexet akar, vagy akár ebből lehetne egy komoly kapcsolat is? 20/L

2020. júl. 20. 20:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ennyire ostoba vagy, vagy csak rájátszol, és ennyire nem veszed észre mi folyik körülötted?

Már réges-rég le vagytok osztva egy gruppira, és ha még csak annyira. Még az sem kizárt, hogy a haverok haverja is "bekukkant"..

Neked tényleg ez a színt? Jó anyád nem mondta, hogy van egy szint ami alá nem megy egy nő?

2020. júl. 20. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Sok pasi álma egy nő, akiket szó nélkül még lehet dugni.

Se program, se udvarlás... A nevét tudod?

2020. júl. 20. 21:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezt általában szex előtt szokták megbeszélni, hogy egyszeri, alkalmi vagy kapcsolat... De szerintem ne számíts kapcsolatra, ha arra menne nem így "udvarolna".
2020. júl. 22. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!