Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről.?
Figyelt kérdés
Én 26F párom 23N. Párommal 3honapja vagyunk együtt 1 hónapban felhozta hogy ő ki szeretné tenni fbra hogy mi kapcsolatban vagyunk. Megkerdeztem kivancsisagbol hogy miért. Azt válaszolta mert szeret és büszke arra hogy ilyen párja van. És szeretné hogy lássák hogy mi együtt vagyunk. Illetve örülne annak is hogyha nem irkalnanak rá random palik. Mondtam okes várjuk meg az ünnepeket és térjünk vissza rá. Tegnap este fürdés közben közölte velem már csak pár heted van és ki rakjuk h kapcsolatban.2022. dec. 7. 12:38
21/26 anonim válasza:
20. Nyilván nem azon van a hangsúly hogy minden kő van teregerve. De az ember szívesen kiteszi, ha már szingli és szereti a másikat. :)'
23/26 anonim válasza:
De meg mindig nem értem, miért :D régen nem volt Facebook, akkor nem volt hol mutogatni ezeket. Akkor azok az emberek nem szeretik egymást vagy mi?
Szerinted tényleg akkor jó egy kapcsolat, ha kint van facebookon? Őszintén érdekel, mert amiket írtál eddig, az nem érv.
24/26 anonim válasza:
23. Nyilván nem, de a srác részéről is ez egy hiszti inkább.
Nyilván, akire nem írnak nap mint nap, nem tudja milyen szar érzés. :)
Oké, ott a tiltás gomb de ha látják hogy foglalt, talán kevesebb a próbálkozás.
25/26 A kérdező kommentje:
24. Ha valakit zavar hogy irnak tegye ki h kapcsolatban. Vagy mondom meg jobbat rejtse el hogy egyedül álló 🤭
2022. dec. 9. 09:43
26/26 anonim válasza:
Írnak rám, nap mint nap, de engem nem érdekel, mert a kéretlen utenetekbe jön. De jobbat mondok. Ha zavar, akkor állítsd be, hogy csak ismerősök irhassanak. Szívesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!