Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről.?
Szerintem korrekt kompromisszum, hogy ünnepekig vártok. Nyilván párodnak fontos, hogy fb-n megoszthassa, hogy együtt vagytok, és azt is megértem, hogy te vársz vele, hisz a kapcsolatot nem a fb-n élitek.
Személy szerint én se vagyok híve annak, hogy egyből fb státuszt kapcsolatban-ra kell állítani és párom se, viszont van azaz idő amikor úgy gondolom, hogy majd aktuális lesz
Én sem tettem ki, pedig no vagyok, lassan két éve vagyunk együtt és egy éve együtt is elunk.
Akinek tudnia kell rólunk, az tudja, hogy együtt vagyunk, a többieknek meg semmi köze hozza. Én kifejezetten éretlenek tartom, ha valaki kiteszi, hogy xy a párja, jegyese vagy férje.
24N
15. Sok nő azért teszi ki, hogy talán ne zaklassák?
Vannak szép nők, akiket naponta vagy hetente betalál egy kanos kisfiú vagy "troll"..
18. Pontosan, nagyon sok nő így van vele, én is így vagyok vele és még sokan mások is.
Ezzel semmi baj sincs, szerencsére. :)
Én meg pl az a típus vagyok, aki a kapcsolatával és nem azzal foglakozik, hogy másnak mit mutogat a facebookon. Én szeretem, hogy a kapcsolatunk bensőséges, nem attól lesz jó vagy eros, hogy kint van a facebookon, hogy egymást nyaljuk.
Utcán kezén fogva megyunk, baráti és rokoni eseményekre közösen megyunk, most nézünk közösen lakást. Ha ez nem eléggé a másik felvállalása, akkor nem tudom, mi. Mégis hány kapcsolat van, ami kint van facebookon de egyébként egy kalap szrt nem er ? Na ugye.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!