Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről.?

Figyelt kérdés
Én 26F párom 23N. Párommal 3honapja vagyunk együtt 1 hónapban felhozta hogy ő ki szeretné tenni fbra hogy mi kapcsolatban vagyunk. Megkerdeztem kivancsisagbol hogy miért. Azt válaszolta mert szeret és büszke arra hogy ilyen párja van. És szeretné hogy lássák hogy mi együtt vagyunk. Illetve örülne annak is hogyha nem irkalnanak rá random palik. Mondtam okes várjuk meg az ünnepeket és térjünk vissza rá. Tegnap este fürdés közben közölte velem már csak pár heted van és ki rakjuk h kapcsolatban.

2022. dec. 7. 12:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
35%
Tipikus gyakoris válaszolòk, ha a barátnő tette volna fel a kérdést a saját nézeteiről, csak olyan válaszokat kapott volna, hogy miért olyan fontos kitenni, hogy kapcsolatban vannak.... 31/N
2022. dec. 7. 13:56
 12/26 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem korrekt kompromisszum, hogy ünnepekig vártok. Nyilván párodnak fontos, hogy fb-n megoszthassa, hogy együtt vagytok, és azt is megértem, hogy te vársz vele, hisz a kapcsolatot nem a fb-n élitek.

Személy szerint én se vagyok híve annak, hogy egyből fb státuszt kapcsolatban-ra kell állítani és párom se, viszont van azaz idő amikor úgy gondolom, hogy majd aktuális lesz

2022. dec. 7. 14:09
 13/26 A kérdező kommentje:
Számomra ez a fb os téma nem fontos. Meg van róla a magam véleménye. Ettől függetlenül én egy szóval sem mondtam hogy nem akarom. Én csak annyit mondtam hogy várjunk egy kicsit. Én ismerem magam és tisztában vagyok saját magammal. Ha szegyelnem minek lennék vele? Nekem csak ezért nem kell senki hogy legyen velem valaki. Én teljesen jól elvagyok egyedül is. A különbség annyi hogy vele boldog vagyok. És nem azért nem rakom ki hogy úr isten így szét csajozom magam mellete. Megsugom sosem volt gondom ilyen téren bárhol bármikor megkapom azt akit akarok. De nekem nem kell senki csak ő. Nekem ő a fokuszom akivel boldog vagyok akivel a jovomet képzelem el akivel az életem akarom leelni. Teny elkapkodni sem akarok semmit. Ettol függetlenül biztos vagyok a kapcsolatunk ban. De nem lehet mindent egyből azonnal.
2022. dec. 7. 14:12
 14/26 anonim ***** válasza:
Ez a fb téma vita nálatok?
2022. dec. 7. 14:14
 15/26 anonim ***** válasza:
31%

Én sem tettem ki, pedig no vagyok, lassan két éve vagyunk együtt és egy éve együtt is elunk.

Akinek tudnia kell rólunk, az tudja, hogy együtt vagyunk, a többieknek meg semmi köze hozza. Én kifejezetten éretlenek tartom, ha valaki kiteszi, hogy xy a párja, jegyese vagy férje.

24N

2022. dec. 7. 15:12
 16/26 anonim ***** válasza:
69%

15. Sok nő azért teszi ki, hogy talán ne zaklassák?

Vannak szép nők, akiket naponta vagy hetente betalál egy kanos kisfiú vagy "troll"..

2022. dec. 7. 15:21
 17/26 anonim ***** válasza:
26%
Szép no vagyok, de egyszerűen ha írnak, nem írnak vissza. Aki azon siránkozik, hogy írnak neki, annak nagyon unalmas élete lehet…
2022. dec. 7. 16:09
 18/26 Senior Séf ***** válasza:
67%
Ne jósolok nagy jövőt nektek, kérdező. Tudod, amikor az ember VALÓBAN szerelmes, országnak-világnak szeretné kiáltani az ő ménkű-nagy boldogságát, és büszkélkedni akar a párjával.
2022. dec. 8. 18:59
 19/26 anonim ***** válasza:

18. Pontosan, nagyon sok nő így van vele, én is így vagyok vele és még sokan mások is.

Ezzel semmi baj sincs, szerencsére. :)

2022. dec. 8. 22:16
 20/26 anonim ***** válasza:
52%

Én meg pl az a típus vagyok, aki a kapcsolatával és nem azzal foglakozik, hogy másnak mit mutogat a facebookon. Én szeretem, hogy a kapcsolatunk bensőséges, nem attól lesz jó vagy eros, hogy kint van a facebookon, hogy egymást nyaljuk.

Utcán kezén fogva megyunk, baráti és rokoni eseményekre közösen megyunk, most nézünk közösen lakást. Ha ez nem eléggé a másik felvállalása, akkor nem tudom, mi. Mégis hány kapcsolat van, ami kint van facebookon de egyébként egy kalap szrt nem er ? Na ugye.

24N

2022. dec. 8. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!