Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről.?
Nos. A lány nyilván úgy érzi, hogy játszadozol vele vagy szégyelled emiatt nem vállalod fel közösségi média oldalakon.
Hidd el, egy normális önbecsülésű lány kirakna.
És nem azért, mert médiabhuzik vagyunk. Hanem mert te tényleg azt jelzed, hogy szégyellsz minket a barátaid, ismerőseid, családod előtt.
Ha neki ez fontos...?
Megfordítva: neked miért fontos, hogy ne tegye ki?
Nem válaszoltal arra, hogy neked miért fontos, hogy ne tegyétek ki. Próbald megkeresni az okokat, tényleg érdekel.
Hogy még nem érett a kapcsolat, az nem ok rá. Nálad két év kell ehhez?
A most már férjem 7 hónap után tette ki fb-ra a kapcsolati státuszára, hogy kapcsolatban velem. Előtte 2 hónappal költöztünk össze.
Mi is ismertük addigra már egymás családját nyilván, barátokat, mindenkit.
Ő anno azt mondta, neki nagyon visszatetsző, amikor fb ismerősei 2 havonta mást tesznek ki, majd törlik, majd kapcsolatban mással. Nem volt bennem bizonytalan. Régi rossz tapasztalatok miatt a kapcsolatot akarta megvárni, kitart-e.
Miért pont akkor tette ki, nem tudom, de nekem is rosszul esett. Mondjuk nekem eszemben nem volt "erőszakkal" kiírni.
Ez így tényleg nem okés. Nem válaszolsz a kérdésre, hanem keresztválaszokat adsz egy párkapcsolati kérdésre.
Ha nem akarod kirakni, akkor mégsem vagy annyira biztos a kapcsolatban..
Miért olyan nagy cucc kirakni, hogy párkapcsolatban vagy? Ha ennyire "nem fontos,", kirakhatod akár most is. Vagy mitől tartasz?
Nekem ez elég red flag. Még értelmes magyarázatot sem tudsz adni, miért húzod az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!