Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha párom meg kiskorú és én veszek neki cigit és alkoholt akor bűncselekményt követek el ?
10 évvel fiatalabb csajom van és ő meg elég fiatal .
De mentségemre szóljon nem én szoktattam rá a cigire már előttem is dohányzott én csak könnyebbé teszem a beszerzést.
Inni csak ritkán iszunk az annyira nem vészes de a cigi nekem se tetszik mert én se dohányzom
Megtudhatjuk, hogy ez mit jelent? Szeretnék megnyugodni, hogy nem 11-21 évesek vagytok.
És igen, bűncselekményt követsz el vele, de sokan csinálják ezt, nyilván nem a kamerák alatt kell átadni, mi lenne, ha megpróbálnád leszoktatni?
(6) A dohánytermék-kiskereskedő köteles az 1. § (1) bekezdésében meghatározott termék értékesítését megtagadni abban az esetben is, ha annak gyanúja merül fel benne, hogy a nem fiatalkorú fogyasztó az 1. § (1) bekezdésében meghatározott terméket fiatalkorú részére történő továbbadás céljából kívánja megvásárolni.
Az eladó feladata, hogy ne adja ki a terméket, ha rájön hogy kiskorúnak akarod odaadni, így max ő követhet el bűncselekményt, ha elmondod neki és úgy is odaadja.
Ha te odaadod, az nem szabálysértő.
Amúgy mennyi idős?
Nem azért nem 14 alati már annyi elmúlt,
Bár a személyit nem kértem el tőle mikor megismerkedtunk és ő 15 nek mondta magát aztán csak 13 volt
2 evvet simman oregitett magán.
De abban a pár hónapban meg annyi volt csak ismerkedtünk más nemvolt szóval betartottam a szabályt.
Ha tudom hogy 13 akor nem kezdek úgy ki vele mert törvényesen mit tudsz csinálni egy 13 evves lánnyal?
Azis bűn ha megfogot a fenekét vagy ilyesmi.annyira bolond meg nem vagyok.
De abban a pár hónapban még letagadta addig csak cheteltunk meg dumáltunk 1 2 tali volt de még nem csináltunk semmi olyat.setaltunk .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!